Hvordan Tilbringe Sommeren

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Tilbringe Sommeren
Hvordan Tilbringe Sommeren

Video: Hvordan Tilbringe Sommeren

Video: Hvordan Tilbringe Sommeren
Video: Hvordan tilberede østers - Lerøy 2024, April
Anonim

Sommeren er et lite liv. Naturen blomstrer og lukter frodig grønt, solen sender sine lyse stråler til bakken og alt rundt er behagelig for øyet. Tre måneder går ubønnhørlig før de til og med begynner. Derfor er det nødvendig å tilbringe sommeren på en slik måte at minnene om den vil varme seg lenge på frostige vinterkvelder og fylle sjelen med behagelig varme.

Lykke er aldri for mye
Lykke er aldri for mye

Bruksanvisning

Trinn 1

Ta familien din ut på landsbygda oftere. Ta med deg telt, soveposer, tepper, ved, gitar, mat, og overnatte under de åpne stjernene. Ren luft, lukt av villblomster og urter får deg til å føle deg som en del av naturen. Bruk så lite tid som mulig foran TV-en eller datamaskinen.

Steg 2

Gå til fornøyelsesparker med venner. Ha det gøy, le, blåse bobler, spise sukkerspinn, ri på karusellene, tegn morsomme ansikter på asfalten med kritt, fluedrakter, rulleskøyter. Gjør nye bekjentskaper, kommuniser med morsomme interessante mennesker. Husk at det er flere dateringsalternativer om sommeren enn noen annen tid på året. Møt daggryet med din sjelefrende.

Trinn 3

Bo noen dager med slektninger som bor i en annen by eller landsby, som du ikke har sett på veldig lenge. Overrask dem med ankomst. Tilbring en helg med venner på en elv eller innsjø, ordne turneringer med dem i fotball, volleyball eller andre idretter. Svøm og sol deg.

Trinn 4

Sommeren er ikke en tid for tristhet, så ha det gøyere. Gå til klubber, teatre, kinoer, museer og forskjellige utstillinger. Les interessante bøker, aviser og magasiner. Lytt til god musikk. Finn en interessant hobby for deg selv som vil inspirere og glede deg. Gjør noe du ikke hadde nok tid og energi til før.

Trinn 5

Få mest mulig ut av sommeren og trening. Begynn å jogge om morgenen, gå på treningsstudio flere ganger i uken, registrer deg for bassenget, kjøp en sykkel og sykle den rundt i byen hver dag. Ikke gå glipp av sommermuligheter. Det er først og fremst ment for avslapning, så få mer hvile og vær lykkelig.

Anbefalt: