Hvilken Høytid Er Det Om Sommeren

Hvilken Høytid Er Det Om Sommeren
Hvilken Høytid Er Det Om Sommeren

Video: Hvilken Høytid Er Det Om Sommeren

Video: Hvilken Høytid Er Det Om Sommeren
Video: Jon og Håvard konkurrerer i norske dialekter | Praktisk info med Jon Almaas | discovery+ Norge 2024, April
Anonim

Sommeren er den mest etterlengtede tiden, den varmeste, gledeste og fargerike, og hilser oss med lyse solstråler, duften av urter og blomster. Det er mange forskjellige helligdager i sommermånedene, alle skal være kjent med dem, for ikke å gå glipp av dagene der venner, slektninger og venner kan gratuleres.

Hvilken høytid er det om sommeren
Hvilken høytid er det om sommeren

Sommersesongen åpnes av høytiden "Barnas dag" og "Verdens foreldredag", feiret 1. juni. Neste juni-ferie faller på 8. - "Social Worker's Day". En av de viktigste høytidene i juni - "Russlands dag", den feires den 12. De neste høytidene i den første sommermåneden er "Day of the Medical Worker" og "Day of Russian Youth", de feires henholdsvis 21. og 27.

Bilde
Bilde

Den første juliferien er "Ivan Kupala Day" (solens høytid og sommerens modenhet), den faller på den 7. og sammenfaller med fødselsdagen til Johannes døperen. Nylig har det dukket opp en annen viktig dag i Russland - Familiedagen, kjærligheten og troskapen, som feires 8. juli. Ikke mindre viktige høytider i juli er Metallurgistenes dag (19. juli), samt den russiske marinen, som faller 26. juli.

Bilde
Bilde

Den siste sommermåneden åpnes med "Day of the Airborne Forces" og "Day of the Railwayman of Russia", de feires samme dag, nemlig 2. august. Generelt er august en måned som er utrolig rik på høstferier. For eksempel er de mest berømte i vår tid Honey Spas, Apple and Nut (Khlebny), de faller henholdsvis 14., 19. og 29.. Siden 1994 har en annen høytid blitt offisielt anerkjent i Russland - dagen for det russiske flagget. Det feires 22. august, dagen er ikke en fridag.

Anbefalt: