Fem Ting å Unngå På Prom

Fem Ting å Unngå På Prom
Fem Ting å Unngå På Prom

Video: Fem Ting å Unngå På Prom

Video: Fem Ting å Unngå På Prom
Video: Переход. Дневник Хранящий Жуткие Тайны. Джеральд Даррелл #1 2024, April
Anonim

Ti års studier bak. Kostymer og kjoler er klare. Ballkvelden lover en uforglemmelig opplevelse. For ikke å ødelegge stemningen for deg selv og de rundt deg, bør du avstå fra noen handlinger.

Fem ting å unngå på prom
Fem ting å unngå på prom

1. Ikke bli full. Vanligvis er skoler sterkt imot alkohol når de feirer innenfor veggene til en utdanningsinstitusjon. Imidlertid kan en restaurant og andre underholdningssteder ikke garantere "tørr lov". Unge mennesker vet ikke hvordan de skal kontrollere mengden alkohol som forbrukes, og det kan føre til alvorlig bakrus og til og med forgiftning.

Tips: ekskluder alkohol fra dietten eller begrens deg til 1-2 glass med lette alkoholholdige drikker: champagne, vin osv. Drikk alkohol med rent vann og spis tett, da blir det ingen problemer med overdose.

2. Ikke vær sint. Ofte venter mange på ballet for å endelig uttrykke alle sine klager til en kjedelig lærer eller hevne seg på en av klassekameratene. Slipp litt damp før ferien: rive opp bilder, sparke en boksesekk osv. Hvis du har lyst. Det er ikke verdt å ødelegge forholdet til mennesker, og håpe at du aldri vil se dem igjen: skjebnen er motstridende, og menneskene du har snakket med ekle ting i varmen, kan fortsatt være nyttige for deg.

3. Ikke vær romantisk. Å miste jomfrudommen din på prom er en av ungdommens dummeste feil. For ikke å angre på fortiden, finn et mer passende sted og tid for kjærlighet.

a681a09bb0e3
a681a09bb0e3

4. Ikke løp hjemmefra. Etter den offisielle feiringen, sammen med foreldrene, skynder tenåringer seg for å pensjonere seg med et selskap på noens dacha, etc. For å forhindre at uteksaminering slutter på morgenen på politistasjonen, må du sørge for at dachaen virkelig tilhører en klassekamerat, og ikke glem å advare foreldrene dine hvor du vil være og når du kommer hjem.

5. Ikke sitte rundt bordet. Manglende evne til å danse eller sjenanse er ikke en grunn til å nekte deg selv gleden. Husk at det ikke blir noen annen slik kveld! Og hvem vil se på deg i skumringen når hele publikum har det gøy? Si til deg selv: “Dette er kvelden min. Jeg kommer til å lykkes! og gå til dansegulvet. For fullstendig selvtillit kan du delta på dansekurs på forhånd.

Anbefalt: