Hvordan Forberede Seg Til Halloween

Hvordan Forberede Seg Til Halloween
Hvordan Forberede Seg Til Halloween

Video: Hvordan Forberede Seg Til Halloween

Video: Hvordan Forberede Seg Til Halloween
Video: Декор для Halloween 🎃 Подставка :) 2024, Kan
Anonim

Til tross for at Halloween-historien dateres tilbake til gamle keltiske tradisjoner, begynte den i Russland å bli feiret relativt nylig. Denne muntre ferien kan feires i en klubb, på en kafé, i et herregård eller i en byleilighet. Det er mennesker som liker å feire Haldouin i skogen. I alle fall må du forberede deg godt på ferien.

Finn ut hvordan du kan dekorere hallen til Halloween
Finn ut hvordan du kan dekorere hallen til Halloween

Bestem deg for hvor du skal feire Halloween. Hvis du foretrekker en kafé, må du sørge for å reservere seter på forhånd. Natt til 31. oktober til 1. november kan det hende det ikke er ledige stillinger, fordi denne ferien blir mer og mer populær. For øvrig holder mange klubber temafester på denne tiden. Arrangørene tar seg av designet og programmet, så du må bare tenke på kostymet.

Hvis du skal feire Halloween i landet eller hjemme, må du tilberede dekorasjonen selv. Et av hovedelementene som må tas vare på på forhånd er gresskaret. I butikker som selger håndverk kan du finne et gresskar tørket opp i henhold til alle regler og til og med med kutte øyne. Men du bør ikke håpe at til rett tid vil du komme over en slik suvenir. Gresskar har blitt tørket i nesten et år, så om høsten på markedet, velg en passende lagenaria (helst flere), legg den i et mørkt, ventilert rom, snu det med jevne mellomrom - og ved neste Halloween kan du gjøre et hode ut av det ved å kutte ut øynene, nesen og munnen.

Men hvis du ikke har et gresskar i år, bør du ikke fortvile. Designet kan være annerledes. Det viktigste er at det er mange forskjellige "forferdelige" gjenstander. Papirkuttede skjeletter kan henges på veggene. En hodeskalle laget av papier-maché, bein osv. Vil gjøre det. Du kan lage et stort edderkoppnett av en svart ledning og henge den fra taket. Vampyrmasker og djevlerhoder, lenker, blodige dolker, et par kister limt til veggene vil utfylle interiøret. En svart duk på bordet vil se stilig ut. Ta vare på servering. Ekte sølvtøy finner du neppe for hånden, men du kan finne billig bestikk i antikk stil i butikkene. Du finner kniver og gafler med gamle våpenskjold - her vil de være akkurat.

Tenk på hva du skal lage mat. På Halloween er det vanlig å lage forskjellige gresskarretter. Cookies, pannekaker, gryteretter - det er mange alternativer. Kjøttet kan stekes eller stuves i rødvin. Menyen kan være hva som helst. Det er viktig å ordne oppvasken i riktig stil. For eksempel vil paier i form av bein eller hodeskaller komme til nytte. Når det gjelder alkohol, kan du lage gløgg eller lage grog.

Ta vare på kostymene. På Halloween kan du kle deg ut som en djevel og en heks, en vampyr, en konge i etterlivet, en ed-ridder, en dronning, en minstrel. Hvorvidt du skal bruke maske, avhenger av forholdene. Hvis du skal feire All Saints Day i en klubb der det er karneval og det vil være mange mennesker, er det bedre å lage en maske. I en smal sirkel kan du klare deg uten det. Imidlertid er det ikke nødvendig med en kompleks kostyme, med mindre du har tenkt å gjennomføre en konkurranse. Det viktigste er å stille inn på riktig måte.

Anbefalt: