Hvordan Forberede Seg Til Et Kirkelig Bryllup

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Forberede Seg Til Et Kirkelig Bryllup
Hvordan Forberede Seg Til Et Kirkelig Bryllup

Video: Hvordan Forberede Seg Til Et Kirkelig Bryllup

Video: Hvordan Forberede Seg Til Et Kirkelig Bryllup
Video: 18 сентября не подметайте и не стирайте, иначе вместе с мусором из дома уйдет благополучие и удача 2024, Kan
Anonim

Vanligvis gifter folk seg av to grunner. Noen tror oppriktig på Gud og vil gifte seg ikke bare i registret, men også i himmelen. Sistnevnte følger moten. Men både de og andre burde vite hvordan de skal forberede seg til bryllupet.

Hvordan forberede seg til et kirkelig bryllup
Hvordan forberede seg til et kirkelig bryllup

Det er nødvendig

Bryllupsdrakter, bryllupssett, bryllupslys, gifteringer, Frelserens og Jomfruens ikoner

Bruksanvisning

Trinn 1

Velg en passende bryllupsdato. Det er kanoner i den russisk-ortodokse kirken, ifølge hvilken ikke hver dag er egnet for denne ritualen. Du kan ikke gifte deg på tirsdager, torsdager og lørdager, under faste, påskeuken, Christmastide. Hvis du ikke er kjent med kirkekalenderen, kan du be om hjelp i hvilken som helst kirkebutikk eller tempel.

Steg 2

Velg et tempel. Et bryllup er en betalt seremoni, og hvert tempel bestemmer kostnadene uavhengig. I tillegg har hver kirke sine egne regler (seremoniens varighet, muligheten for eller umuligheten av å filme, hvor gjestene befinner seg osv.) Sjekk alle detaljene med kirkeministrene.

Trinn 3

Velg en prest til bryllupet. Som regel blir det en av tjenerne til tempelet du har valgt. Men noen ganger er seremonien tillatt av den nygifte åndelige faren.

Trinn 4

Finn bryllupsdrakter. De skal være kyske og ydmyke. Brudens kjole er tradisjonelt hvit.

Trinn 5

Forbered bryllupssettet ditt. Du kan kjøpe den fra kirkebutikken eller bygge den selv. Det inkluderer lommetørkle til bruden og brudgommen, lommetørkle til lys, et håndkle under føttene. Du trenger også bryllupslys, gifteringer, frelserens og jomfruens ikoner.

Trinn 6

Ta vare på de tekniske problemene. Det er ganske vanskelig å holde kroner over hodet på bruden og brudgommen. For det første er de ganske tunge. For det andre er det nødvendig å holde det lenge. Derfor legger du under ingen omstendigheter denne plikten på vitnet. Kroner bør holdes av døpte menn.

Trinn 7

Gå gjennom de forberedende seremoniene - bekjennelse og nattverd. En tredagers faste kreves før tilståelsen. For å unngå vanskeligheter under seremonien, kontakt først presten eller les relevant litteratur. På kvelden før bryllupet, gi opp sex.

Anbefalt: