Temabryllup - Siciliansk Mafia

Temabryllup - Siciliansk Mafia
Temabryllup - Siciliansk Mafia

Video: Temabryllup - Siciliansk Mafia

Video: Temabryllup - Siciliansk Mafia
Video: Tema Bryllup 2024, Kan
Anonim

Nylig har italiensk kultur blitt ganske populær. Fortsatt ville det! Varmt temperament av menn og kvinner, kjærlighet til alt elegant og luksuriøst. Alt dette vekker oppmerksomhet. I organiseringen av fester, hovedsakelig bryllup, er de såkalte "Mafia bryllupene" overveiende populære. Watching The Godfather har beriket den sicilianske mafiaen med generasjoner av fans.

Tema Bryllup - Siciliansk mafia
Tema Bryllup - Siciliansk mafia

Å huske mafiaklanene og deres tradisjoner, det første som kommer til å tenke på er elegant og luksus. Dyre kvalitetssaker, rike hus, god oppvekst og utdannelse for barn. Det samme gjelder bryllup. De feires i stor skala med alle innfall og ønsker.

En veldig kostbar og luksuriøs kjole kombinert med delikate blomster er en viktig egenskap for den italienske bruden. Krøller som er myke og innbydende skal falle over skuldrene. Brudepikekjoler skal matche størrelsen på bryllupsfeiringen. Alle jenter skal være kledd i lignende kjoler i aristokratiske pastellfarger.

Brudgommen må også overholde de etablerte reglene. Kostymene til brudgommen og vennene skal være i samme stil - dette er mafiaen! Hvite skjorter med slips eller slips, svarte drakter, og ikke glem en hatt med briller.

Den italienske familieanden skal herske i interiøret. Sølvtøy, mange farger, krystall og andre luksusartikler. Biler må selvfølgelig være svarte. Du kan fortynne den svarte fargen med hvite roser.

En annen viktig definerende nyanse i et siciliansk bryllup er det nasjonale kjøkkenet. Den skal være full av retter som er Italias visittkort. Det er paella og risotto, en enorm mengde sjømat, grønnsaker og urter. Ikke glem ost, fordi italienerne ikke kan forestille seg livet uten dette meieriproduktet. Vær spesielt oppmerksom på valg av vin, da italienerne er veldig lunefulle om dette. Som bryllupskake kan du trygt bruke den tradisjonelle kassataen - en kake laget av ricotta, kandisert frukt, glasur og marsipan.

Hvis du tar på tradisjoner, kan det slaviske varselet "Møte med brød og salt" på et siciliansk tema bryllup erstattes med klassisk pizza.

Musikk kan være helt variert, men det viktigste er at den skal fremføres live.

Et bryllup i stil med den italienske mafiaen er ikke bare et iøynefallende syn, men også veldig vakkert og morsomt. Støy, skrik, konkurransekamper, krangling av nygifte fedre - alt dette vil gi bryllupet ånden av ekte Italia.

Anbefalt: