Hvordan Vi Hviler 8. Mars I

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Vi Hviler 8. Mars I
Hvordan Vi Hviler 8. Mars I

Video: Hvordan Vi Hviler 8. Mars I

Video: Hvordan Vi Hviler 8. Mars I
Video: Hellstrøms mesterkokk - premiere 8. mars 2024, Kan
Anonim

Hvilken vakker dame vil ikke tilbringe en vårkvinneferie på en slik måte at hun kan lade seg med godt humør før sommeren kommer? Spørsmål: hvordan du skal hvile 8. mars i 2016, hvordan du organiserer en helg og tilbringer den interessant med familien din, må avgjøres på forhånd.

Hvordan vi hviler 8. mars i 2016
Hvordan vi hviler 8. mars i 2016

8. mars 2016: hvordan å slappe av

I henhold til dekretet fra den russiske regjeringen vil russere til ære for 8. mars 2016 hvile i fire dager fra 5. til 8. dag (lørdag-tirsdag) i den første vårmåneden. Mandag 7. mars er utsatt fra 3. januar. Noen få dager er en god unnskyldning for endelig å se familien, vennene dine og til og med ta en kort reise.

Hvordan slappe av 8. mars

Menn kan velge en utmerket gave til sine nærmeste, som kan gi behagelige minner for livet - en original sightseeingtur. Dette bør tas hånd om på forhånd. Et profesjonelt reisebyrå med godt omdømme vil absolutt kunne gi deg råd om hvor du skal hvile deg 8. mars. Et interessant alternativ er tematurer i 1-2-3 dager langs Volga, i Moskva-regionen og andre regioner.

I mars 2016 tilbyr reisebyråene gavekort for veldig interessante utflukter, spesielt med et besøk til det russiske innlandet, gamle byer, smaker på deilige viner, kjennskap til folkhåndverk og pittoresk natur. 8. mars 2016 har spesielle høytidsprogrammer blitt tenkt ut. Vel, hvis du planlegger en ferie til den internasjonale kvinnedagen, er det i begynnelsen av våren en lavsesong i Europa - det er på tide å gjøre en rimelig, uforglemmelig tur.

Fra feriens historie

Denne dagen i 1908 marsjerte amerikanske kvinner gjennom New York og krevde likestilling. Den betydningsfulle datoen 8. mars ble godkjent i Russland til ære for kvinnestreiken i 1917, og sosialisten Klara Zetkin foreslo å feire den.

I mellomtiden gikk dagene for ærbødighet av det mer rettferdige kjønn allerede i antikken: de gamle romerske slaver kunne ikke oppfylle sine plikter, matronsene fikk sjenerøse gaver fra ektefellene. Damer kledde seg ut og besøkte gudinnen Vestas tempel.

Vi hviler 8. mars i 2016, som tidligere og året før, i Russland har denne høytiden ikke blitt oppfattet som en politisk på lenge. Nå er det vanskelig å forestille seg livet uten din favorittferie med vår, kjærlighet og skjønnhet.

Anbefalt: