Hvordan Feire Det Nye I Henhold Til Dyrekretsen

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Feire Det Nye I Henhold Til Dyrekretsen
Hvordan Feire Det Nye I Henhold Til Dyrekretsen

Video: Hvordan Feire Det Nye I Henhold Til Dyrekretsen

Video: Hvordan Feire Det Nye I Henhold Til Dyrekretsen
Video: Как подобрать часы для каждого знака зодиака 2024, April
Anonim

Nytt 2016-år kommer veldig snart - året for Fire Monkey. Dette er et lyst, leken, intelligent og helt uforutsigbart dyr. Mange mennesker i dag lurer allerede på hvordan man skal feire det nye 2016-året i henhold til dyrekretsenes tegn for å tilfredsstille årets symbol.

Hvordan feire det nye 2016-året i henhold til dyrekretsen
Hvordan feire det nye 2016-året i henhold til dyrekretsen

Bruksanvisning

Trinn 1

Først og fremst er det verdt å forlate forretningsstil på klær, siden Fire Monkey ikke liker platitude og fortvilelse. Dette dyrets positive, lykke og entusiasme skal formidles av dets ytre utseende, tiltrekke entusiastiske blikk.

Steg 2

Apen er ikke for krevende for stil og små detaljer, så hovedvekten bør være på lyse farger, flytende stoffer og glans. Hovedfargene som passer for møtet i 2016 er rød, oransje, gull, siden symbolet for neste år er direkte relatert til ild.

Trinn 3

En skarlagenrød eller korallkjole er perfekt for en kvinne å feire. Hjemme vil det være mer behagelig i en kort kjole, fra mini til kneet, og på kveldsarrangementer vil lette sateng- eller chiffongmodeller til ankelen se nydelig ut.

Bilde
Bilde

Trinn 4

Selv om rødt er egnet for nesten alle kvinner på grunn av den enorme paletten med nyanser, bør du ikke dvele ved det. Hvis det på andre dager ikke var mulig å bruke en lys sitron eller kjole brodert med gullstrass, så er New 2016 på tide å eksperimentere og skille seg ut fra mengden. I klær kan grønne og blå farger i mettede nyanser også være til stede. Lilla, granateple, rødbrune toner er passende.

Bilde
Bilde

Trinn 5

Men antrekk i svart og mørkeblått natten til møtet med Fire Monkey-året vil neppe være passende. Uansett valg av farge på antrekket der du trenger å feire det nye 2016, bør det huskes at stilen skal understreke figurens verdighet og skjule feilene.

Trinn 6

Hvis vi snakker om sko som passer for å feire nyttår, kan det bemerkes at valget her er ganske stort. Både klassiske pumper og ankelstøvler og sandaler passer. Siden Monkey elsker alt som er lyst og glitrende, kan du, når du velger en ikke-skinnende kjole, fullføre utseendet ditt med lyse sko med paljetter, samt tilbehør med mange steiner.

Bilde
Bilde

Trinn 7

Hvis du ikke vet hvordan du skal feire det nye 2016-året for en mann, bør du huske på de generelle trekkene ved å velge en farge for å feire året for Fire Monkey. En rød skjorte vil gjøre utseendet attraktivt for både kvinner og årets symbol. Hvis du velger en modell av en annen farge, anbefales det å komplettere den med et lyst tilbehør - slips eller slips.

Bilde
Bilde

Trinn 8

For at det kommende året av Fire Monkey skal være sikkert lykkelig, bør man ta hensyn til særegenheter ved hva som skal brukes i henhold til dyrekretsen for å møte det nye 2016.

- Væren er ideell for silkeprodukter med lyse nyanser av glødende farger, og understreker karakteren til eierne.

- Taurus kan utfylle bildet med tilbehør som er lysere enn klær, for eksempel store gullfargede øreringer.

- Hvis Gemini velger blanke armbånd for å feire nyttår, anbefales det å utfylle dem med et par, iført samme eller lignende tilbehør på begge hender.

- Kreft kreves for å legge til mystikk i bildet, for eksempel ved å bruke en maske eller en hatt med et maske som skjuler halvparten av ansiktet.

- Leo, som kongen av dyr, har lov til å dekorere håret med en krone eller diadem, fordi hans posisjon selv i Monkey-året gjør at han kan ta ledende roller.

- Jomfruer bør stupe i romantikkens atmosfære ved å velge en lang kjole laget av chiffong eller blonder.

- For at Libra skal kunne tilbringe det kommende året med suksess, bør du legge til litt luksus i antrekket, og komplettere det med pelsinnsatser.

- For Scorpios er ærlige kjoler med åpen rygg eller en dyp utringning, miniskjørt, gjennomsiktige bluser passende.

- Skytten er bedre å velge et enklere antrekk, uten pretensiøs dekorasjon, men alltid i en lys farge.

Steinbukken kan ha på seg bukser, men alltid fra flytende stoffer som ikke passer til bena.

- For vannmannen er stoffer med paljetter, lurex, paljetter egnet.

- Fisken skal fokusere på frisyren og dekorere den med en massiv hårnål eller tiara.

Uavhengig av hva hvert stjernetegn vil feire det nye 2016 i, skal Fire Monkey bringe mange interessante og spennende øyeblikk i det kommende året. For at året skal lykkes, må du være mindre oppmerksom på de små tingene, være positiv og energisk, som elskerinnen.

Anbefalt: