Vårbryllupsideer

Vårbryllupsideer
Vårbryllupsideer
Anonim

Et vårbryllup er skånsomt og romantisk. Noen få ideer og tips vil bidra til å gjøre vårbryllupet ditt enda vakrere og sensuellere.

Vårbryllupsideer
Vårbryllupsideer

Bryllupstøy

Når du velger en brudekjole, bør du fokusere på feiringsmåneden. Hvis det er mars, bør du holde deg til en lang prinsessesilhouettekjole eller en luftig lang kjole. Ikke gi preferanse til kjoler med tog, for i mars smelter snøen og smuss samler seg på veiene.

Du bør også ta vare på en bryllupsfrakk, eller kjøpe en hvit pelsstele. Hvis det er slutten av april, vil været allerede glede seg over frodig grønt og lys sol. Bruk gjerne en kjole i alle lengder. En kort kjole kan dekoreres med et lyst, vakkert belte i grønn eller gul farge, derfor bør sko tilpasses fargen på beltet.

Brudekjolen er også dekorert med vårfarger. Så det vil se mykere og mer romantisk ut.

Når det gjelder drakten til brudgommen, bør du fokusere på mørkere nyanser i kombinasjon, for eksempel med en lysegrønn skjorte og en lys slips, eller en våt asfaltdrakt med en hvit skjorte og et knallrødt slips. Vær oppmerksom her at bruden og brudgommen skal være i harmoni med hverandre, henholdsvis deres antrekk skal ha samme fargevalg.

Brude frisyre

I våren bryllup trend, fletter. Du kan flette en lang, voluminøs flette og dekorere den med friske blomster. Eller flett en spikelet med flere tråder for frigjøring og dekorer håret med en blomsterkrans. Hvis du er eier av kort hår - ikke bli motløs! Du kan kjøpe falskt hår med hårføner, og frisøren vil sette dem på for deg. Delikate og drømmende vårbruder velger i økende grad løse krøller med en stor krøll. Denne frisyren vil gi bildet en sjarmerende femininitet og letthet.

Brudens bukett

En bukett tulipaner er det mest fordelaktige alternativet for et vårbryllup. Det enorme utvalget av farger på disse vakre blomstene gjør at du kan lage en bukett for enhver smak. Det dyreste alternativet er en bukett med liljer i dalen. Også vårblomster kan kombineres med for eksempel roser og pioner.

Hall dekorasjon

Når du dekorerer hallen med ballonger i vårstil, er alle nyanser av grønt, gult, hvitt og lilla passende. Gul er et symbol på vårsolen, grønt er et symbol på friskt gress og blomstrende trær, hvitt er fargen på mai villblomster, syrin er en duftende og aromatisk syrin.

Bryllupsbordet for de nygifte kan dekoreres med et stoff av delikate pastellfarger. Bruk en blomsterbue i stedet for de vanlige ballonghjerter. Dekorerte fugler og bjørkegrener kan også være tilstede i utsmykningen av hallen.

Brudepiker

Brudepikene kan preges av blomstertrykket på kjolene. Eller kjøp mini-armbånd laget av friske vårblomster. Det er også fasjonabelt å flette bånd i frisyrer, mens bånd skal matche fargene på bryllupet.