Hvordan Skal Bryggeredagen I Russland Holdes?

Hvordan Skal Bryggeredagen I Russland Holdes?
Hvordan Skal Bryggeredagen I Russland Holdes?

Video: Hvordan Skal Bryggeredagen I Russland Holdes?

Video: Hvordan Skal Bryggeredagen I Russland Holdes?
Video: Trygves kjøretips i Russland 2024, Kan
Anonim

Bryggeridagen feires den andre lørdagen i juni, i 2012 falt den på den niende. Hovedferien til alle russiske bryggerier ble etablert 23. januar 2003, siden den har blitt feiret hvert år. Forskjellige arrangementer holdt av bryggeselskaper er tidsbestemt til i dag.

Hvordan skal bryggeredagen i Russland holdes?
Hvordan skal bryggeredagen i Russland holdes?

Øl har vært kjent i Russland i lang tid, omtaler av det finnes til og med på bjørkebarkbokstaver som ble funnet under arkeologiske utgravninger av det gamle Novgorod. Uten tvil var det en av de mest populære rusdrikkene, og det er det frem til i dag. Per 2010 var ølforbruket i Russland omtrent 78 liter per person per år, mens det gjennomsnittlige europeiske nivået var 70-80 liter. Mest av alt øl konsumeres i Østerrike, Tyskland, Tsjekkia; i disse landene forbrukes opptil 150 liter per person per år.

Bryggeridagen ble etablert ved avgjørelsen fra Council of the Union of Russian Brewers. Hovedformålet med arrangementet er å øke prestisjen til innenlandske merker og konsumkulturen av humldrikken de produserer. Til dags dato har landet registrert mer enn halvannet tusen ølvaremerker som tilhører mer enn tre hundre bryggeriselskaper. Bransjen sysselsetter over seksti tusen mennesker.

På bryggeriets profesjonelle høytid blir de mest fremtredende arbeiderne hedret på bedriftene i bransjen. Det arrangeres mange konkurranser, konserter, festivaler, konkurranser over hele landet - selvfølgelig er øl alltid til stede i alle disse arrangementene. En av de mest populære konkurransene er å smake. I løpet av det vet ikke smakerne hvilket merke de vurderer, noe som gjør at de kan ta upartiske avgjørelser. I henhold til resultatene av konkurransen blir vinnerne bestemt, tildelt verdifulle premier.

For ølelskere ble det innenfor rammen av ferien i 2012 avholdt en helrussisk kampanje "Open Breweries". Landets bryggerier, fra Kaliningrad til Vladivostok, gjennomførte utflukter for elskere av denne drinken. Bare voksne ble invitert; forhåndsregistrering var nødvendig for å delta i turen. Selskapets spesialister gjorde besøkende kjent med ølproduksjonsteknologien, fortalte om hemmelighetene med å lage en ravdrink. Mer enn to tusen mennesker besøkte fabrikkene i industrien på bryggeridagen.

Anbefalt: