Maiferie: Hvordan Slappe Av I

Innholdsfortegnelse:

Maiferie: Hvordan Slappe Av I
Maiferie: Hvordan Slappe Av I

Video: Maiferie: Hvordan Slappe Av I

Video: Maiferie: Hvordan Slappe Av I
Video: Hvordan man får gaskøleskabet til at køle igen - How to make your fridge cool again. 2024, Kan
Anonim

Hvis russere med sjokkering kalte den lange nyttårshelgen for "vinterferie", så kan en serie maiferier trygt kalles "vårferie". Dagene i begynnelsen av mai feires tradisjonelt av russere i stor skala: noen - på bydemonstrasjoner, andre - i sommerhytter, og fremdeles andre - i det fri med grill og annen mat.

Maiferie: hvordan slappe av i 2014
Maiferie: hvordan slappe av i 2014

I 2014 vil maiferien vare i syv hele dager. Imidlertid vil de foregå i to trinn. Årets maihelg er noe kortere enn tidligere år. Dette er fordi tidligere flere høytider samtidig fra nyttårsferien ble utsatt til mai. I 2014, fra januar, ble det besluttet å utsette bare en høytid (4. januar) til mai (2. mai).

Vår- og arbeidsdag

Til ære for vår- og arbeidsdagen vil russerne i 2014 hvile seg fra 1. til 4. mai. Samtidig vil den siste arbeidsdagen før en rekke høytider - 30. april - bli forkortet med en time, ifølge arbeidskodeksen. Det står at dagen før ferien kan forkortes med en time. Imidlertid er det ikke alle arbeidsgivere som følger denne anbefalingen.

Seiersdagen

Denne flotte ferien i 2014 faller på fredag. Denne dagen er en offisiell fridag. I tillegg til 9. mai vil russerne også hvile lørdag og søndag 10. og 11. mai. Samtidig blir arbeidsdagen 8. mai forkortet.

Ingen planlegging av helgen i 2014 er planlagt, ettersom den offisielle helgen ikke falt sammen med høytiden. Alle høytider i år falt på ukedager.

Russerne vil jobbe mellom høytiden i fire dager - 5., 6., 7. og 8. mai. Den første virkedagen etter høytiden er mandag 12. mai. Det vil foregå som vanlig, det vil si uten å redusere arbeidstiden.

Anbefalt: