Hvordan Nekte Et Bryllup

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Nekte Et Bryllup
Hvordan Nekte Et Bryllup

Video: Hvordan Nekte Et Bryllup

Video: Hvordan Nekte Et Bryllup
Video: 😱BLACK LADYBUG -TIKKI AKUMATIZED 9! 🔴LADYBUG MIRACULOUS 4|🐞 Ladybug and Cat Noir/ Леди Баг (FanMade) 2024, April
Anonim

Noen tåler ikke å gifte seg, og noen jenter, nesten før feiringen, forstår at de hadde det travelt, tenkte ikke over det og var redde. Hvis du er bekymret for skyggen av slør eller dekorasjoner for biler, og tviler på riktig valg, er det bedre å stoppe forberedelsene og forstå deg selv.

Hvordan nekte et bryllup
Hvordan nekte et bryllup

Bruksanvisning

Trinn 1

Dessverre skjer pauser rett før bryllupet ikke bare i melodramaer, men også i livet. Årsakene til avskjed nesten under midtgangen kan være forskjellige faktorer. Så vanskelige forhold med pårørende i andre halvdel skader forholdet ofte alvorlig før bryllupet. Tross alt foretrekker moderne unge å presentere sin elskede for foreldrene sine allerede i status som en brudgom eller en brud. Hvis svigermor eller svigermor er for begeistret og til og med sjokkert over det kommende bryllupet, kan de ved et uhell eller med vilje føre til strid. Hvordan unngå: Gjør alt for å minimere kontakten med foreldrene dine, ikke leve med dem i samme territorium. Dot the i's: det blir bryllup, og pårørende skal ikke blande seg.

Steg 2

Ofte bryter konflikter oftere, jo nærmere høytidelig dato. Ikke forvent at formelt ekteskap vil forandre deg og din andre halvdel mirakuløst. En gjerrig (kresen, dyster) brudgom vil ikke forlate registret med en sjenerøs sjel fra selskapet, akkurat som en useriøs og eksentrisk brud, som ikke verdsetter hennes valgte, ikke vil motta delikatesse og ta vare på andre sammen med et stempel i passet hennes. I dette tilfellet er det bedre å ikke ta det med til bryllupet. Hvordan unngå: Hvis du ser reelle problemer i forholdet ditt, snakk ærlig om dem. Det er bedre nå å lære å møte hverandre halvveis enn å befinne seg i et ekteskap med personen som irriterer deg.

Trinn 3

Ikke mindre vanskelig er situasjonen med å forelske seg før bryllupet - ikke med den valgte, men med en annen. Virkeligheten i livet er at par kommer til registret med en solid bakgrunn bak seg. I løpet av de lange årene med romantikk og liv sammen, forsvinner den gamle romantikken gradvis. Så, sulten etter lidenskap, kan unge hjerter virke attraktive for noen andre. Hvordan unngå: ro deg ned og ordne følelsene dine. Mest sannsynlig er nervene som spiller en grusom vits med deg skylden. En kollega på jobben komplimenterer deg for hvordan sløret vil passe deg, og hjemme med forloveden din vil du finne kjedelig budsjettering og banne om du skal ringe tanten din Larisa fra Luhansk. Stopp i endeløse problemer og svar på spørsmålet: hvem elsker du virkelig, og uten hvem du vil leve lykkelig til evig tid.

Anbefalt: