Bryllupsdag 50 år - Gullbryllup

Bryllupsdag 50 år - Gullbryllup
Bryllupsdag 50 år - Gullbryllup

Video: Bryllupsdag 50 år - Gullbryllup

Video: Bryllupsdag 50 år - Gullbryllup
Video: Gullbryllup 2024, April
Anonim

Unike nygifte enheter lever opp til halvårsdagen for sitt liv sammen. Dette fenomenet er så sjeldent at det i seg selv er en rimelig og verdig grunn til stolthet ikke bare for ektefellene som har nådd datoen, men også for hele familien. Derfor er barn, barnebarn og oldebarn involvert i forberedelsen av feiringen.

Bryllupsdag 50 år - Gullbryllup
Bryllupsdag 50 år - Gullbryllup

I de russiske avdelingene ved registerkontoret blir det arrangert en spesiell seremoni som hyller og feirer lojaliteten og kjærligheten paret har båret gjennom årene, motgang, problemer og tap. I Storbritannia gratulerer dronningen personlig med gullbryllupet, og sender spesielle gratulasjonsadresser fra Buckingham Palace til langlevende ektefeller.

Et sjeldent eksempel på enestående enhet, inntrengning i tankene, sjelene til hverandre, triumfen av verdslig visdom og karakterstyrken, prinsipper, lojalitet demonstreres av det gyldne bryllupet. Ektefellenes forhold er som et edelt metall, like sterkt, vakkert og ikke utsatt for påvirkning fra utsiden.

Pårørende skal hylle bidraget til familieverdier fra besteforeldre og organisere en storslått feiring for dem: kle nygifte med glans i hvite klær som passer til deres alder, kjør på bryllupsprosesjon - i en vogn eller limousine, og muligens på en yacht, arranger en kongelig fest for alle slektninger og venner av familien med en nydelig kake.

De inviterte skal ikke skimpe på oppriktige glede manifestasjoner, gleder og gi paret i overflod friske blomster, gjenstander laget av gull eller forgylling. Det kan være et ikon i forgylte omgivelser, en minnegullmynt eller antikke interiørartikler.

Ektefellene bytter høytidelige nye gifteringer av gull, som symboliserer et nytt stadium i et lykkelig, målt liv i ekteskapet, når du allerede kjenner din kjære som deg selv, og du ikke kan forestille deg livet uten ham.

Rommet der ferien er planlagt er dekorert med forgylte friske blomster, bånd, kuler, retter med forgylte elementer.

Pårørende skal forberede fellesnumre med poetiske ønsker om egen komposisjon, fremføring av sanger, danser. Hvis helsa tillater dagens helter, vil de kanskje ikke nekte å danse bruden og brudgommens vals til generell godkjenning og tårer av kjærlighet. En lysbildefremvisning med en historie om de viktigste milepælene i familielivet og en demonstrasjon av fotografier fra album vil også gå med et smell.

Det er viktig å invitere en profesjonell videooperatør som kan lage en unik film om feiringen for et langt minne.

Anbefalt: