Hvordan Dekorere Et Bryllup I Rødt

Hvordan Dekorere Et Bryllup I Rødt
Hvordan Dekorere Et Bryllup I Rødt

Video: Hvordan Dekorere Et Bryllup I Rødt

Video: Hvordan Dekorere Et Bryllup I Rødt
Video: Den kraftigste sjarmen til hjemmet ditt 2024, Kan
Anonim

Lidenskapelige mennesker vil like et bryllup i rødt. Den røde eple-stil-festivalen er nå veldig populær. Denne fargen kan være inkludert i alle detaljer om bryllupsseremonien, helt eller delvis.

Hvordan dekorere et bryllup i rødt
Hvordan dekorere et bryllup i rødt

Nygifte klær. Røde brudekjoler er så pene! Du kan kombinere elementer av rødt og hvitt i antrekket ditt. Brudgommen kan velge en skjorte i lidenskapens farge, et sløyfe, et slips eller en lomme. Og la bruden plukke opp en bukett i et slikt område.

Invitasjonskort. De kan være laget av tykt rødt papir, bundet med en stripe krem eller hvit blonder. Sørg for å tilberede bonbonnieres - små gaver som gjestene vil motta. De kan lages av papp, klede eller glass, ha såpe, godteri eller noe annet der inne.

Kleskode. Gjestene må følge en kleskode hvis de planlegger en bestemt bryllupsstil. La dem fremheve antrekkene med rødt tilbehør.

Tuple. Selvfølgelig er det slett ikke nødvendig å leie røde biler. Du kan ta alle bilene i svart, og la den ene bilen være rød - den ser stilig ut. Bruk brede satengbånd, rød tyll, plysjleker, "naturlige" blomster og så videre som dekor.

Innredning. Siden bryllupet ditt er i stil med et rødt saftig eple, bør disse fruktene være til stede i innredningen. Legg godbitene på bordet i form av røde epler på en pinne dekket med glasur. Lag eple-komposisjoner rundt kantene på bordene. Bruk smekkere med røde hjerter for å drukne halen i skarlagen. Fullfør stemningen med røde blomster, lys.

Underholdning. Bestill fyrverkeri der skyggen av ønsket farge vil seire. I hallen, tildel et sted for en hjørne-fotosone der gjestene blir fotografert. Utstyr den med røde friske blomster, epler, en kappe. La gjestene velge sitt eget røde tilbehør og ta bilder med det til minne om en så fantastisk lys dag!

Anbefalt: