Hvordan Organisere En Sommerfuglutstilling

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Organisere En Sommerfuglutstilling
Hvordan Organisere En Sommerfuglutstilling

Video: Hvordan Organisere En Sommerfuglutstilling

Video: Hvordan Organisere En Sommerfuglutstilling
Video: Danske sommerfugle // Mols Bjerge 2024, Kan
Anonim

Sommerfuglen har alltid symbolisert menneskesjelen, som har gått gjennom alle faser av dannelsen for å bli virkelig vakker. Kanskje det er grunnen til at utstillinger av eksotiske sommerfugler alltid skaper beundring og glede blant voksne og barn som har sett et virkelig mirakel.

Hvordan organisere en sommerfuglutstilling
Hvordan organisere en sommerfuglutstilling

Bruksanvisning

Trinn 1

Kontakt ditt lokale skattekontor for å registrere en individuell gründer eller juridisk enhet hvis du skal organisere utstillinger for kommersielle formål. Hvis du ønsker å organisere en gratis utstilling på frivillig basis, kan du, avhengig av om den vil være permanent eller engangs, kontakte UFRS for å registrere en ideell organisasjon (for eksempel en klubb med entomologer eller et fond for å hjelpe natur) eller få tillatelse til å ha det fra administrasjonen …

Steg 2

Bestem om du skal være vert for en utstilling med levende sommerfugler eller samlinger fra anerkjente entomologer. I det første tilfellet må du kontakte SES-avdelingen for å få følgende dokumenter: - et veterinærsertifikat; - en karantenehandling. Før du kontakter SES, må du avtale alle kontraktene du har inngått om forsyning av pupper med tollvesenet og miljøtilsyn, siden tropiske sommerfugler kan være oppført i den internasjonale røde boken. For å organisere en utstilling med sommerfuglesamlinger, inngå en leieavtale med entomologer.

Trinn 3

Etter å ha mottatt alle nødvendige dokumenter på SES, kjøp utstyr til utstillingen og først og fremst insektariumer for å holde pupper og sommerfugler, der det optimale nivået av temperatur og fuktighet vil opprettholdes. Når du organiserer en utstilling med samlinger, må du tilberede stativer som kan dekoreres med både paneler og fotografier.

Trinn 4

Finn et passende utstillingsområde, eller hvis du planlegger å gjøre det permanent, kan du leie og renovere det i samsvar med de nødvendige forholdene for å holde sommerfugler.

Trinn 5

Kontakt et reklamebyrå for å utarbeide utstillingsbrosjyrer og hefter, samt billetter eller invitasjoner. Bestill en video på lokal TV og kjøp en serie med show slik at potensielle besøkende kan se hvilken gave med sjelden skjønnhet du har forberedt for dem.

Anbefalt: