Bryllupsdag 2 år - Papirbryllup

Bryllupsdag 2 år - Papirbryllup
Bryllupsdag 2 år - Papirbryllup

Video: Bryllupsdag 2 år - Papirbryllup

Video: Bryllupsdag 2 år - Papirbryllup
Video: National Geographic 2017 - Шикарный фильм" The Messengers 2 " ПОСЛАННИКИ 2. Зарубежные фильмы 2024, Mars
Anonim

Det andre bryllupsdagen er en tid da unge ektefeller er fulle av energi, vil ha det gøy og høytid, er glade for å bli involvert i eventyr og tror at to års ekteskap er en alvorlig milepæl, som markerer overvinning av utålelige vanskeligheter, kritiske innrømmelser og selvoppofrelse. På den ene siden er det slik - de første årene i ekteskapet er de vanskeligste og mest avgjørende, det er på dem ektefellenes lykkelige fremtid avhenger. På den annen side har de elskende fortsatt noe å komme.

Bryllupsdag 2 år - Papirbryllup
Bryllupsdag 2 år - Papirbryllup

Et papirbryllup krever ikke store feiringer. Det er bedre å komme sammen i en liten munter vennekrets på dachaen eller i en skogrydding, steke kebab, spille komiske konkurranser. For en mann og kone kan du finne ut papirkroner og heise dem høyt på hodet og plassere dem på improviserte troner - hamp, stoler. Ektefeller kan forberede trontaler til hverandre med en liste over gjensidige fordeler eller krav. God psykologisk trening for å arrangere en putekamp eller, i følge været, en vannskamp med dusjer og skudd fra vannpistoler. Det er bedre å veksle voldsomme utbrudd av følelser og energi med rolige felles konkurranser der du kan la ektefellenes kunstneriske evner og fantasier manifestere seg ved å be dem tegne et familieportrett etter 10 år. Gi gjestene en notatbok der alle skal skrive en gratulasjon eller et ønske i prosa eller til og med poesi. Og arranger også en lagkonkurranse for å skape det beste bildet fra papirtøy.

Nygifte må komme med en slags symbolsk tradisjon, enten det handler om å skrive hemmelige notater med ønsker for fremtiden og begrave dem på et tilbaketrukket sted kjent for dem alene eller å skape et kosedyr som personifiserer all motgang, misforståelser, problemer og klager og dens brenning.

Andre jubileumsymbol - papir skal være det ledende temaet i gaver. Konvolutter med sedler, karikaturer av begivenhetens helter, vaser og forskjellige figurer for interiøret ved hjelp av origami-teknikk, malerier i quilling, bøker, fotoalbum dekorert med utklippsbok …

Uansett hvordan ektefellene bestemmer seg for å feire sitt andre jubileum - med venner i naturen, slektninger - hjemme eller på en romantisk tur tete-a-tete, er det viktigste at ferien er full av oppriktige gode følelser, og det er en ønske om ikke å stoppe der.

Anbefalt: