Hvordan Dekorere Briller Til Et Bryllup

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Dekorere Briller Til Et Bryllup
Hvordan Dekorere Briller Til Et Bryllup

Video: Hvordan Dekorere Briller Til Et Bryllup

Video: Hvordan Dekorere Briller Til Et Bryllup
Video: [COMMENT FAIRE BRILLER VOS BALLONS LATEX] 2024, Kan
Anonim

Bryllupsbransjen tilbyr mange forskjellige bryllupstilbehør å velge mellom til forskjellige priser. Faktisk kan du spare penger ved å lage dem selv. For eksempel bryllupsbriller til bruden og brudgommen. De er ikke billige i butikkene, og hvis du pynter dem selv, vil de være unike briller, i ett eksemplar, laget spesielt for et ungt par.

Hvordan dekorere briller til et bryllup
Hvordan dekorere briller til et bryllup

Bruksanvisning

Trinn 1

Først av alt må du bestemme fargen på smykkene. Det er vanlig å bruke materialer av lyse pastellfarger, det er bedre hvis fargen samsvarer med fargen på brudekjolen eller brudens smykker. Hvis kjolen er dekorert med forgylte eller blåaktige ornamenter, vil briller dekorert med en karmosinrød bånd skille seg ut mot bakgrunnen til den generelle milde atmosfæren.

Steg 2

Ikke veie briller med for mange attributter. Noen få blomster eller bånd vil være nok, her er det viktigste ikke å krysse smakens grense når stilen blir til kitsch.

Trinn 3

Kjøp smale silkebånd, de kan pakkes rundt glasset diagonalt, og beinet kan lukkes helt. Husk å feste tapen til limet. Skjul stedet for begynnelsen av båndet bak en liten blomst (disse selges i de håndlagde avdelingene). Du kan feste noen flere blomster diagonalt til den første nærmere glassbunnen.

Trinn 4

Hvis du er flink til å tegne, kan du male glassene med spesielle akrylmaling. Lag en sjablong - to hjerter - og mal dem med maling - for eksempel sølv. Fra disse hjerter kan du lage et vakkert utsmykket mønster enten horisontalt eller ned til stilken på glasset. Brudens glass kan dekoreres med en trukket perletråd, en hanske eller en sko, og for brudgommen - med en slips eller en due som flyr opp etter en due. Prøv å tegne trekkene til bruden og brudgommen på matchende briller, og dekor benet med en blomst som selges i enhver gaveavdeling - slike virkelig personlige briller vil bli oppbevart i familien i mange år.

Trinn 5

Og ikke glem blonder! Briller dekorert med blonderflett ser rett og slett nydelig ut og gleder alltid ikke bare de nygifte, men også alle gjestene. Du kan brette den i form av et hjerte, en blomst eller bare knytte en bue på stammen av et glass.

Anbefalt: