Hvilken Kjole Du Skal Velge For Et Kirkebryllup

Innholdsfortegnelse:

Hvilken Kjole Du Skal Velge For Et Kirkebryllup
Hvilken Kjole Du Skal Velge For Et Kirkebryllup

Video: Hvilken Kjole Du Skal Velge For Et Kirkebryllup

Video: Hvilken Kjole Du Skal Velge For Et Kirkebryllup
Video: Se min Kjole.wmv 2024, April
Anonim

Mange bruder tror at det ikke er noen forskjell mellom en brudekjole og en brudekjole. For de som har til hensikt å gifte seg, må du imidlertid vite at det er noen regler angående en brudekjole som du bør vurdere når du velger en kjole.

Hvilken kjole du skal velge for et kirkebryllup
Hvilken kjole du skal velge for et kirkebryllup

Bruksanvisning

Trinn 1

Kirkens regler snakker om brudens beskjedenhet og kjole. Gi derfor om mulig et altfor glamorøst antrekk med mange pretensiøse eller lyse detaljer. Hvis du allerede har valgt en fantastisk elegant brudekjole, kan du kjøpe deg en annen, bare mer beskjeden, som brudekjole. I tillegg til, i motsetning til en brudekjole, kan du fortsatt bruke denne kjolen i fremtiden i hverdagen. Det er ingen strenge krav til materialet som denne kjolen skal sys fra, så du kan velge stoffet, styrt av personlige preferanser.

Steg 2

Når du velger fargen på kjolen, må du huske at hvitt symboliserer uskyld og renhet, så dette er ikke det beste valget hvis du har bodd sammen med mannen din i et sivilt ekteskap i lang tid, eller hvis du ikke skal gifte deg for første gang. Hvis du ønsker det, til bryllupsseremonien, kan du foretrekke kjoler av pastellfarger. For eksempel kan det være en kjole i beige, blå eller krem eller et champagnefarget antrekk. Også, hvis det passer deg, kan du trygt kjøpe en fersken, blekrosa eller rosa-lilla kjole eller en elfenbenskjole.

Trinn 3

Et viktig utvalgskriterium er lengden på kjolen: antrekk over kneet er kategorisk uakseptable. Kjoler med et luftig skjørt eller med et langt tog ser veldig elegante ut, men de har en ganske alvorlig ulempe - de er upraktiske for et bryllup, siden de vil komplisere prosesjonen betydelig under denne seremonien.

Trinn 4

Brudekjolen skal være ekstremt lukket - åpningen av skuldre, utringning, rygg og armer er slett ikke velkommen av kirken. Hvis du kjøpte en kjole av åpen type, må du dekke til åpne områder av kroppen. For å gjøre dette, bør du i tillegg kjøpe et vakkert tynt skjerf, bolero, kappe eller stjal, som vil være i harmoni med kjolen. For å skjule at skuldrene er åpne, bør du foretrekke et langt flytende slør. Hvis kjolen er ermeløs og derfor er armene helt åpne, i henhold til reglene for god form, må du velge hansker, hvis lengde når albuene.

Anbefalt: