Bryllupsdaggave Til Ektemann

Bryllupsdaggave Til Ektemann
Bryllupsdaggave Til Ektemann

Video: Bryllupsdaggave Til Ektemann

Video: Bryllupsdaggave Til Ektemann
Video: Bryllupsmusik | Find Musik til dit Bryllup i dag | Start Her! 2024, Kan
Anonim

Et bryllupsdag er en tid med hyggelig bry og, selvfølgelig, valg av gaver. Hva skal du gi din elskede mann til bryllupsdag? Hvis han har en hobby, vil det være mye enklere å velge en gave. Et annet spørsmål er om mannen har alt, eller om han ikke er glad i noe spesielt. Hva slags kreativ overraskelse for å overraske din elskede?

Bryllupsdaggave til ektemann
Bryllupsdaggave til ektemann

SPA-prosedyrer

Dette alternativet er ikke alltid velkommen av kvinner, fordi de feilaktig tror at det sterkere kjønn ikke er tilbøyelig til å besøke slike salonger. Selvfølgelig vil ikke en mann gå for epilering og peeling. Han vil ikke like besøket i prosedyren med bruk av masker heller. Men en avslappende og oppkvikkende massasje vil sikkert glede ektefellen din. En utmerket SPA-prosedyre for en mann er et ølbad.

Begjær etter et stykke papir

Denne metoden lar deg finne ut nøyaktig hvilke ønsker ektefellen din har angående gaven. Du må ta to flotte bokser og kort med en penn for å skrive dine ønsker. En boks vil være for mannens ønsker, den andre for konens ønsker. Kortene med de skriftlige ønskene plasseres i esken, deretter skifter ektefellene boksene og tar ut ett kort om gangen. Det skriftlige ønsket må oppfylles. Du må arrangere et lignende lotteri noen dager før bryllupsdagen, slik at det er tid til å finne en gave. Denne metoden er veldig effektiv, fordi du ikke trenger å spørre mannen din i hemmelighet hva han trenger å gi?

Traveler's Globe

Dette gavealternativet passer for en mann som allerede har alt. Reisendes klode er en slags geografisk guide, dens særegne trekk er det totale fraværet av geografiske bilder. En mann må dekorere denne gaven selv, heldigvis er flerfargede markører festet til kloden. Kloden kan brukes i forskjellige farger i landet der ektefellen din allerede har besøkt, eller ennå ikke har vært. Den tredje fargen kan brukes til å dekorere land du ikke lenger vil returnere til, eller de landene du vil besøke igjen.

DIY-gave

Et utmerket alternativ for en gave til mannen din til bryllupsdagen din vil være en overraskelse, helt forberedt av dine egne hender. Du kan forme en koppformet pris av leire ved å lage en inskripsjon på den som viser alle fordelene til mannen din. Hvis kona er glad i broderi eller strikking, kan du forberede en vakker skjorte til mannen med et brodert mønster på til ferien. Du kan strikke en varm genser (hvis bryllupsdagen din er om vinteren).

Søte bakverk

Hvis ektefellen din elsker søtsaker, kan du tilberede en deilig kake eller søte kjeks til bryllupsdagen. Du kan ordne en hel gavekurv med mange søtsaker, på forhånd bestille et sjokoladehjerte i konfektform og plassere det i midten av kurven. Du kan erstatte kurven med en sjokoladeboks, der du kan legge mye godteri.

Leker for voksne

Menn vil ofte tilbake til barndommen, så en gave i form av et radiostyrt leketøy vil komme godt med. Du kan velge helikopter, båt eller radiostyrt bil.

Gave teknikk

Menn vil alltid være fornøyd med den nye teknikken som presenteres av sin elskede kvinne. For eksempel kan du presentere din elskede ektefelle på bryllupsdagens dag med en bærbar PC, hvis tilfelle vil være dekorert med et maleri som viser tegn fra hans favoritt dataspill.

Det er alltid noe å gi, hvordan overraske og glede. For å gjøre dette må du bare vise litt fantasi.

Anbefalt: