Hvordan Feire Midsommer

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Feire Midsommer
Hvordan Feire Midsommer

Video: Hvordan Feire Midsommer

Video: Hvordan Feire Midsommer
Video: Как размножать рододендроны с приближающимся каркасом; Сбор черенков в доме-обруче 2024, Kan
Anonim

Midtsommersdag er en eldgammel høytid. Røttene går tilbake til hedensk tid, da folk tilskrev bokstavelig talt alt som omringet dem magiske, magiske egenskaper. Med etableringen av den kristne religionen som den dominerende religionen, har antallet tilhengere av slike synspunkter redusert kraftig. Men kirken fant det hensiktsmessig å kombinere den hedenske høytiden med fødselsdagen til Johannes døperen. På dette tidspunktet feires midsommerdagen av mange europeiske stater.

Hvordan feire midsommer
Hvordan feire midsommer

Bruksanvisning

Trinn 1

Stater har sine egne egenskaper ved å feire midtsommerdagen. Imidlertid er det noen vanlige funksjoner. Tallrike bål lages uten feil, og det arrangeres massefest. Det antas at ild spiller en rensende rolle, i flammer av branner, som det er, alle plager, problemer, feil som har forfulgt mennesker blir utbrent. Derfor, hvis du deltar i denne feiringen, kan du prøve å komme så nær som mulig foran bålet. Hvis du har mot og er trygg på dine fysiske evner, kan du hoppe over bålet med en løpende start.

Steg 2

Vannprosedyrer spiller en viktig rolle i løpet av denne ferien. På denne dagen, med begynnelsen av mørket, organiserte russiske folk alltid massebading i nærmeste åpne vannlegeme. De trodde at de på denne måten så ut til å vaske bort alle onde ånderes problemer og intriger, siden spesielle, magiske egenskaper ble tilskrevet vann den kvelden. Siden slik bading i lang tid ble utført i fellesskap av menn og kvinner, og i nakenhet, reagerte kirken veldig negativt på slik bading og så i dem overbærenhet fra demoner. Nå stuper deltakerne på ferien i vannet i badedraktene. Du kan gjøre det samme.

Trinn 3

På de stedene der det ikke er noen magasiner, kan du ordne å helle vann fra en brønn. Du kan også gå til badehuset denne dagen. Forresten, å besøke badehuset på Midtsommerdagen anses å være obligatorisk for noen folk, for eksempel finnene og estlenderne.

Trinn 4

Ifølge legenden vil en ugift jente som på Midsommersdag vever en hodekrans på ni typer blomster og legger seg uten å ta den av, definitivt se henne forlovet i en drøm. Hvis du er av rettferdig kjønn og ikke er bundet av knuten, kan du bli med i denne vakre eldgamle skikken. Men hva om?

Trinn 5

På natten til denne høytiden skal den lete etter den mirakuløse bregneblomsten. Ifølge legenden blomstrer den bare på midsommerdagen, og de som ser den vil bli ledsaget av lykke og rikdom resten av livet.

Anbefalt: