Hvordan Komme Til Handlingen "Vinkjellere" I Italia

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Komme Til Handlingen "Vinkjellere" I Italia
Hvordan Komme Til Handlingen "Vinkjellere" I Italia

Video: Hvordan Komme Til Handlingen "Vinkjellere" I Italia

Video: Hvordan Komme Til Handlingen
Video: Why I should'nt open Wine Cellars. 2024, April
Anonim

Handlingen "Wine Cellars", som arrangeres i Italia hvert år, består i det faktum at mer enn 1000 vinprodusenter i landet åpner dørene for alle som kommer, gjennomfører utflukter, introduserer produksjonsteknologien og demonstrerer de beste variantene.

Hvordan komme til handlingen
Hvordan komme til handlingen

Bruksanvisning

Trinn 1

Sjekk perioden med Cantine Aperte-kampanjen i Italia. Dette kan gjøres på den offisielle nettsiden til den italienske bevegelsen "Vinturisme" (The Movimento Turismo del Vino) i delen "Arrangementer". Nettstedet er designet spesielt for å informere utenlandske gjester og er tilgjengelig på engelsk. Vanligvis finner denne årlige begivenheten sted den siste søndagen i mai.

Steg 2

Velg regionen Italia hvis viner er av interesse for deg. I delen "Regionpresidenter" finner du kontaktinformasjonen for trafikksjefen i området. Skriv et brev med en forespørsel om å gi informasjon om vinprodusenter som vil delta i "Wine Cellars" -kampanjen. Dette vil hjelpe deg med å planlegge ruten din og velge den mest praktiske flyplassen for ankomst til Italia.

Trinn 3

Planlegg turen. Siden kampanjen "Vinkjellere" varer i en dag, har du bare muligheten til å besøke vinprodusenter som ligger i kort avstand fra hverandre. Marker derfor bosetningene du er interessert i på kartet, finn nærmeste internasjonale flyplass.

Trinn 4

Kjøp flybilletter til Italia. Du kan reise innenlands med bybusser, med tog og med en leid bil. Vær oppmerksom på at kjøring i beruset tilstand (og det er veldig sannsynlig, gitt formålet med handlingen) er forbudt i Italia.

Trinn 5

Søk om Schengen-visum til Italia. Detaljert informasjon om vilkårene for utstedelse finner du på den offisielle nettsiden til ambassaden i dette landet.

Trinn 6

Kom til vingården du interesserer deg om morgenen. Du kan rusle gjennom vingårdene, utforske kjellerne der vin gjæres på fat, og senere lagres på flasker. I tillegg vil vinprodusenter snakke om produksjonen av drikken og gjennomføre smaksprøver av de beste variantene.

Anbefalt: