Hvordan Lage En Fancy Kjole

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lage En Fancy Kjole
Hvordan Lage En Fancy Kjole

Video: Hvordan Lage En Fancy Kjole

Video: Hvordan Lage En Fancy Kjole
Video: Hvordan designe en enkel kjole (gosupermodel) 2024, Kan
Anonim

Masquerade er en favorittunderholdning for voksne og barn over hele verden! Dette er en mulighet til å være den du føler, uavhengig av alder og yrke, til å lure eller forføre inkognito. Bare å kjøpe en fancy kjole frarøver bevisst deg gleden av å forvente ferien. Så hvordan lager du fancy kjole?

Hvordan lage fancy kjole
Hvordan lage fancy kjole

Bruksanvisning

Trinn 1

Kom opp med et bilde. Hvem planlegger du å vises på ferien - Shrek, Carmen, Afrodite, Catwoman, Spider-Man eller en ukjent helt eller heltinne? La fantasien løpe vilt!

Steg 2

Rumm gjennom mezzaniner, kofferter, garderober og besøk stoff, håndverk, kontorrekvisita og til og med ditt lokale loppemarked hvis du føler at du mangler noe. Ta deg tid til å utforske mellomrommene til besteforeldre, mamma og pappa og vennene dine.

Trinn 3

Å skisse kostymen din til minste detalj vil hjelpe deg med å opprettholde et gjennomtenkt utseende og improvisere mens du jobber med det.

Trinn 4

Bryt kostymet inn i komponentene: et hodeplagg, en maske, en kjole eller en dress, det vil si hva som vil bli laget av tekstiler, sko, tilbehør, samt dens forskjellige volumetriske fantasideler av den.

Trinn 5

Lag et mønster for drakten din. Hvis du er kjent med det grunnleggende om å sy og sy, bør det være enkelt. Hvis dette er vanskelig for deg, kan du rive det opp og ta noe fra unødvendige klær som mønster, eller finne et ferdig mønster i et magasin eller på Internett. Eller be en venn eller noen i familien din om å hjelpe deg med mønsteret.

Trinn 6

Skreddersy dressen eller kjolen din, fei og prøv, og sy på skrivemaskinen eller for hånd.

Trinn 7

Eksperimenter med materialer. Bruk lette materialer til store deler av drakten din, for eksempel syntetisk vinter, skumgummi, bomullsull, polystyren og papp for å skape klare konturer og geometriske former (hatter og hatter). Tynn ledning er egnet for rammer, for krager i gotisk og middelalderlig stil - bølgepapir, folie og whatman papir. Kjøp skinnende og fargerikt gavepapir for å dekorere kostymet ditt. Vaskekluter og fuskepels er egnet for skjegg og bart. Ikke glem parykker, de kan kjøpes eller leies.

Trinn 8

Klipp ut en klassisk enkel maske med spalter av papp og mal den med maling, samt dekorer den med fjær, rhinestones, foliestjerner eller trekk i fløyel. Volummasker og halvmasker som følger ansiktets konturer er laget ved hjelp av papier-maché-teknikken, som lett kan mestres.

Trinn 9

Stil skoene slik at de passer til kostymet ditt: hvis det er i en antikk stil, kan du male dine gamle flip-flops med sølvmaling, fantastiske løpesko kan enkelt lages av utslitte støvler og tyrkiske sko - fra hjemmetøfler med smal nese.

Trinn 10

Ikke begrens deg selv, la drakten din være litt latterlig, men ikke kjedelig og original. Men husk at den beste fancy kjolen er den du kan danse og ha det gøy til om morgenen, det vil si lett og behagelig! Og hvis ingen kjenner deg i det, så var maskeraden en suksess!

Anbefalt: