Hvordan Tilbringe En Ferie På Gaten

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Tilbringe En Ferie På Gaten
Hvordan Tilbringe En Ferie På Gaten

Video: Hvordan Tilbringe En Ferie På Gaten

Video: Hvordan Tilbringe En Ferie På Gaten
Video: Shafqat på gata! Hva er respekt? 2024, Mars
Anonim

Mange foretrekker å sitte ved bordet i det fri, hvis været tillater det. Om våren er du fristet til å nyte den første solen, om sommeren er en slik feiring den eneste frelsen fra tettheten til byleiligheter, om høsten vil du fange de siste varme dagene. Hvis du tenker nøye gjennom en ferie på gaten, vil det bli en uforglemmelig begivenhet, både for anledningens helt og for gjestene.

Hvordan tilbringe en ferie på gaten
Hvordan tilbringe en ferie på gaten

Bruksanvisning

Trinn 1

Først av alt, finn ut værmeldingen for dagen når du planlegger å feire en viktig begivenhet for deg. Dette vil hjelpe deg med å bestemme om du skal feire utendørs i det hele tatt, fordi et kraftig regnskyll vil ødelegge enhver ferie.

Steg 2

Bestem deg for et sted. På samme tid bør du vurdere om det vil være varmt ute. Så på en varm dag for selskapet ditt er det bedre å sitte ved vannet, men på en kjølig kveld på elvebredden kan du fryse.

Trinn 3

Tenk på hvilken mat og drikke du tar med deg, for hvis du bestemmer deg for å dra ut av byen for å feire, blir det vanskelig å kjøpe noe i tillegg. Lag en liste over hva du planlegger å lage, og kjøp ingrediensene du trenger basert på denne listen. Husk at det blir lettere for deg å tilberede noe av maten hjemme. For eksempel kan du marinere en kebab før du drar, koke egg til salat hjemme, vaske grønnsaker og urter. Dette vil spare deg for mye tid.

Trinn 4

Hvis det er kjølig ute, må du ta med deg en termos te eller kaffe. Hvis du planlegger å drikke alkohol på festen din, kan du tilberede gløgg med deg.

Trinn 5

Tenk på hvilke spill du skal spille med gjestene. Ta med deg volleyball, badminton, twister. Hvis du planlegger å slappe av ved bredden av reservoaret, må du advare gjestene på forhånd om å ta med seg badedrakter og håndklær. På samme tid, ikke glem sikkerhetsregler: det er bedre å svømme før festen begynner, og etter at gjestene har drukket og spist, inviter dem til å spille aktive spill.

Trinn 6

Husk å ta med deg et førstehjelpsutstyr som inneholder viktige forsyninger. Ikke glem å ta med myggespray - disse insektene kan ødelegge ferien din.

Trinn 7

Tenk på hvordan du og gjestene dine kommer hjem. Hvis det i løpet av dagen, når du gikk til feiringsstedet, virket som 40 minutter gjennom skogen ikke forårsaket deg noen vanskeligheter, så om kvelden i mørket vil det ikke lenger virke som en hyggelig tur for deg. Sørg for å ha på deg lommelykter eller gå ut før mørket blir.

Anbefalt: