Hvordan Er Sesongåpningen I Sotsji

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Er Sesongåpningen I Sotsji
Hvordan Er Sesongåpningen I Sotsji

Video: Hvordan Er Sesongåpningen I Sotsji

Video: Hvordan Er Sesongåpningen I Sotsji
Video: Se kvinnenes sprintfinale fra Sotsji 2024, Kan
Anonim

Sotsji er et kjent feriested i Russland, som årlig ønsker flere millioner turister velkommen i sine varme armer. Underholdning, et variert kulturprogram - dette er komponentene i rekreasjonen i dette kurstedet. Den årlige sesongåpningen i Sotsji viser seg å være ikke mindre emosjonell.

Hvordan er sesongåpningen i Sotsji
Hvordan er sesongåpningen i Sotsji

Bruksanvisning

Trinn 1

I 2012 vil sesongåpningen i Sotsji finne sted 16. juni. Imidlertid bør det bemerkes at høytiden ikke alltid finner sted den første sommermåneden. Så for eksempel ble høytidelige begivenheter i fjor holdt i mai. Denne avgjørelsen fra administrasjonen var ledsaget av varmt vær.

Steg 2

Nå i Sotsji er det en varm tid å forberede seg på sesongåpningen. Parker, voller og bygater blir ryddet opp. Omtrent fire tusen busker og blomster fra utlandet er allerede kjøpt inn og plantet. Administrasjonen overvåker også nøye de tusen japanske sakura-trærne som gartnerne klarte å plante i fjor. Hvert år endrer Sotsji seg mer og mer: det er en russisk by som er så forskjellig fra alle de andre. Rik vegetasjon, fantastisk utsikt over Rivieraen transporterer deg som fra et annet europeisk land.

Trinn 3

Nye fotball- og basketballbaner tas i bruk i juni. Så, å sole deg kan hjelpe deg med å kaste de ekstra kaloriene fra middagen.

Trinn 4

16. juni vil alle de som ankom Sotsji ha konsert. Som regel betraktes både de ledende personene i russisk showbusiness og de som begynner sin karriere, men som allerede skinner sterkt i scenens horisont, en ære her.

Trinn 5

Det vil ikke gjøre uten folkefestivaler, runde danser, støyende bord som de beste restaurantene i byen vil bli invitert til. Du kan imidlertid smake på retter fra kaukasisk og europeisk mat rett i de sentrale rutene. For de som kommer med barn, er det også planlagt spørrekonkurranser, moro starter, konkurranser med forskjellige gaver. Du vil huske Sotsji lenge på spa-sesongens åpningsdag: dette er en slags historie om alle muligheter og gastronomiske tradisjoner.

Anbefalt: