Hvordan Tilbringe En Familiedag

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Tilbringe En Familiedag
Hvordan Tilbringe En Familiedag

Video: Hvordan Tilbringe En Familiedag

Video: Hvordan Tilbringe En Familiedag
Video: Norsk Vlog - En familiedag 2024, Kan
Anonim

I vårt land ble Day of Family, Love and Fidelity introdusert i 2008 og har siden da fått mer og mer oppmerksomhet fra russerne. Som historien sier viste Peter og Fevronia fra Murom for mer enn 780 år siden et eksempel på trofast sameksistens og ble for ettertiden personifiseringen av troskap, kjærlighet og styrke i familiebånd.

Hvordan tilbringe en familiedag
Hvordan tilbringe en familiedag

Bruksanvisning

Trinn 1

Datoen 8. juli ble ansett som gunstig for opprettelsen av en lykkelig familiehjerte. Hvis du seriøst tenkte på ekteskap eller ekteskap, følg eksemplet fra mange ortodokse kristne og gjør denne lyse hendelsen på dagen for familie, kjærlighet og troskap. I økende grad 8. juli kan du høre tilbud om forlovelse, og denne dagen finner mange bryllupsseremonier sted.

Steg 2

Gå med din kjære til hjemlandet til Peter og Fevronia selv - i Murom. Denne betydningsfulle datoen feires der i stor skala. I Murom vil kanskje hvert par 8. juli finne hvile etter deres smak, og samtidig vil de lære mange interessante ting fra livet til de trofaste beskyttere av ferien. For øvrig, å invitere din elskede eller kjære til Murom 8. juli er et sikkert tegn på at forholdet ditt snart vil utvikle seg til en familieunion.

Trinn 3

Unge menn bør ikke sukke over sin hemmelige kjærlighet og gjette på kamille, det er bedre å gi en bukett av disse delikate blomstene direkte til uroen i ditt stille liv. De fleste kvinner er gale med kamillebuketter, dessuten har denne blomsten blitt et symbol på familiens dag, kjærlighet og troskap.

Trinn 4

En koselig kafé, en kyst, en piknik ved sjøen, en flytur til Paris - det spiller ingen rolle hvor og hvordan du tilbringer denne dagen, det viktigste er at kjærlige mennesker er sammen på dagen for familie, kjærlighet og troskap. Hvis du ikke har noen eller ingen å feire ferien, kan du tenke på slektningene dine eller de menneskene du kaller slektninger og tilbringe denne dagen med dem, for eksempel å ha samlet seg ved samme bord.

Anbefalt: