Hvordan Ha Ball

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Ha Ball
Hvordan Ha Ball

Video: Hvordan Ha Ball

Video: Hvordan Ha Ball
Video: Техника безупречного FADE - Урок BARBER 2024, April
Anonim

Eksamen er en av de viktigste hendelsene i livet. Hver person som vokser opp, husker gjentatte ganger skolen, klassen og den mest diskuterte hendelsen på ethvert alumni-møte, er selvfølgelig deres avgangsfest. Derfor må enhver som planlegger å holde en avskjedsfest med nyutdannede, definitivt ta saken med ansvar, med originalitet og gjøre denne hendelsen minneverdig.

Hvordan ha ball
Hvordan ha ball

Bruksanvisning

Trinn 1

Vurder steder for den formelle og uformelle delen av eksamen. Den offisielle delen er når overrekkelsen av vitnemål og medaljer, vitnemål og bånd "uteksamineres", blomster og gratulasjoner til lærere og foreldre. Denne delen gjøres best i et område der formelle arrangementer vanligvis finner sted, et sted der det er rader med stoler slik at mange mennesker kan sitte. Og selvfølgelig må det være en scene.

Steg 2

Velg et sted for den uformelle delen av eksamen, i samråd med alumni selv. Du kan finne en ting som passer, men de kan finne noe helt annet. Husk at denne delen er mye viktigere for nyutdannede enn den første, fordi feiringen foregår i en atmosfære "bare for venner" - bare feirerne selv, og noen ganger foreldrene deres. Så et passende sted kan være en kafé, restaurant eller et annet sted hvor du kan sitte i et stort selskap, bare ikke glem at dette selskapet fortsatt er mindreårig.

Trinn 3

Tenk over et gratulasjonsprogram for den offisielle delen. Hver person skal føle seg viktig denne kvelden, fordi lærerne, skoleadministrasjonen og, selvfølgelig, foreldrene gjorde en stor innsats for at denne dagen endelig skulle komme og elevene til slutt forlot pultene sine og tok med seg kunnskapens bagasje. La derfor alle få utdelt blomster og tegneseriebrev, og programlederen leser opp gratulasjonstaler.

Trinn 4

Kom med et program for den uoffisielle delen - det skal være radikalt forskjellig fra programmet for den offisielle delen. I løpet av denne delen må kandidatene underholdes med vitser, historier fra skolelivet, helst sine egne, og ha morsomme konkurranser. Sørg for å velge enten din favoritt klasselærer eller parallell, eller bare en veldig munter person som leder.

Trinn 5

Ikke glem å danse! Det er viktig å danse på promen, så det er den hellige plikten til alle som har prom, å invitere en DJ, eller i det minste bare koble en datamaskin til høyttalerne. Igjen, ikke glem å konsultere alumner om temaet musikk - for eksempel gjennomfør en avstemning og arranger minst en favorittdansesang av hver, og ta opp resten av tiden med hits fra radiostasjoner.

Anbefalt: