Hvordan Ikke Glemme 8. Mars

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Ikke Glemme 8. Mars
Hvordan Ikke Glemme 8. Mars

Video: Hvordan Ikke Glemme 8. Mars

Video: Hvordan Ikke Glemme 8. Mars
Video: 8 mars, journée du pagne ou de la femme ? 2024, Kan
Anonim

Representanter for den vakre halvdelen av menneskeheten i Russland vil definitivt ikke glemme 8. mars, de venter på denne ferien i et helt år for å motta gaver og komplimenter fra menn. Men det sterkere kjønnet, etter å ha tjent penger, kan glemme at det er en slik dato i kalenderen. For ikke å komme i en vanskelig posisjon foran familien din og elskede kvinner, må du utvikle en plan for ikke å glemme begynnelsen av 8. mars.

Hvordan ikke glemme 8. mars
Hvordan ikke glemme 8. mars

Nødvendig

  • - dagbok;
  • - mobiltelefon;
  • - blomsterbutikk;
  • - tilstede.

Bruksanvisning

Trinn 1

Skriv navnene på alle kvinnene du vil gratulere 8. mars på forhånd i dagboken din. Tenk på hvor lang tid det vil ta deg å velge ut alle gavene. Planlegg en dag for shopping. Merk dagen i kalenderen på mobiltelefonen og datamaskinen.

Steg 2

Husk hva dine elskede kvinner vil motta i gave. For å ikke glemme dine egne ideer, skriv alt som du kommer opp i tankene overfor hvert navn i en notatbok. Hvis du tilfeldigvis er i en butikk, ta en titt på prisene for å bestemme beløpet for gaver.

Trinn 3

Blomsterbuketter må bestilles på forhånd. 8. mars kan dette produktet bli knappe, og du vil ikke kunne finne vakre og ikke veldig dyre komposisjoner. Ring nærmeste blomsterbutikk og ordne levering 8. mars. Be butikkadministratoren om å informere deg på forhånd om oppfyllelsen av bestillingen din, slik at du i tilfelle uforutsette omstendigheter har tid til å finne blomster andre steder.

Trinn 4

Ved å handle på denne måten vil du ikke kunne glemme begynnelsen av kvinnedagen. Tenk på hvordan du kan sørge for at dine egne kvinner ikke bryr seg rundt huset på ferie. Overrask dine kjære - på kvelden 8. mars, inviter spesialister fra rengjøringsfirmaet og en konditor. Og slik at dine kjære ikke mistenker noe, gi dem et abonnement på spaet 7. mars.

Trinn 5

Hvis du ikke kan tenke på hva du skal gi hver av kvinnene dine, gå til en smykkebutikk. Smykker laget av edle metaller er perfekte for en gave på vårens kvinnedag. Ta et bilde av din kones eksisterende produkter, slik at den nye kommer til nytte, passer stilen eller utfyller settet.

Trinn 6

Ikke glem å skjule gaver for å presentere dem 8. mars, som du skriver om i alle notatbøkene og dagboken din. Butikkvinduer og TV-programmer vil minne deg på den kommende ferien. Den lyse solen og den gule mimosaen vil også advare deg om at kvinnedagen er rett rundt hjørnet.

Anbefalt: