Hvordan Feire 8. Mars I Moskva

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Feire 8. Mars I Moskva
Hvordan Feire 8. Mars I Moskva

Video: Hvordan Feire 8. Mars I Moskva

Video: Hvordan Feire 8. Mars I Moskva
Video: 8 mars - #JournéeDesFemmes [Supdeco rend hommage] 2024, Kan
Anonim

Den mest favorittferien for kvinner er selvfølgelig 8. mars. Men når tiden kommer før feiringen, er mange tapt, fordi de ikke vet hvordan de skal feire den. Tidligere feiret de 8. mars på jobben og sammen med familien, med de vanlige gratulasjonene. Og i dag har en rekke originale typer feiringer blitt populære.

Hvordan feire 8. mars i Moskva
Hvordan feire 8. mars i Moskva

Nødvendig

humør, penger, venner, elskede

Bruksanvisning

Trinn 1

Velg hvem du vil feire med. Hvilket program forventer avhenger av det. Du kan feire slik:

Feir 8. mars med din kjære. Romantikk spiller hovedrollen her. I dette tilfellet kommer vin, duftlys, blomster, rosenblader, svake lys, flørtende smil, svake blikk osv. Til nytte. Alt dette avhenger i større grad av den unge mannen, siden han må sørge for alt dette til sin elskede.

Feir 8. mars for en gratis kvinne. Sannsynligvis ville hver gratis dame på denne ferien få mye glede, i sentrum av utdrikningslagets arrangementer. Og hver kvinne har all rett til å lage en slik gave til seg selv.

c. Bruk 8. mars lønnsomt. Hvis du bestemmer deg for å arrangere en ekte ferie for deg selv på denne dagen, må du definitivt gå til en skjønnhetssalong, hvor forskjellige bad, masker, massasje, manikyr, pedikyr, styling, etc. venter.

Feir 8. mars i damelaget. Som praksis viser, arrangeres 8. mars et høyt utdrikningslag med dansemusikk, mye alkohol og sladder. Jentene har det gøy til de dropper, drikker "for oss vakre", og til slutt kommer de hjem, hvor de blir møtt av sine elskede menn med et tålmodig smil om munnen (hvis 9. mars ennå ikke har kommet) eller entusiastiske katter og hunder.

Feire 8. mars ungdom. Loven "uvanlig og støyende" fungerer her. I de fleste tilfeller bestilles lokaler, programmer trekkes opp osv. Det viktigste er å huske hvor godt vi gikk i et helt år. Jentene blir underholdt på forskjellige måter: med spillene "Twister", "Crocodile" eller generelt med en massiv mannlig striptease.

Steg 2

Bestem deg for feiringsstedet. Bestill kafé, restaurant, bord på nattklubb osv.

Trinn 3

Tenk over planen for arrangementet. Bestill for eksempel en mannlig striptease.

Trinn 4

Feire. Dette er den mest behagelige og etterlengtede varen.

Anbefalt: