Hvordan Komme Deg Gratis Til Museet

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Komme Deg Gratis Til Museet
Hvordan Komme Deg Gratis Til Museet

Video: Hvordan Komme Deg Gratis Til Museet

Video: Hvordan Komme Deg Gratis Til Museet
Video: 8 Tips for the Smithsonian and FREE museums in DC 2024, Kan
Anonim

En tur til museet med hele familien, spesielt i en storby eller i utlandet, kan være en alvorlig kostnad. Men det er en mulighet til å bli med i kulturen gratis. For å gjøre dette må du vite når og hvilke museer du kan gå inn uten å betale penger.

Hvordan komme deg gratis til museet
Hvordan komme deg gratis til museet

Bruksanvisning

Trinn 1

Hvis familien din har tre eller mindreårige barn, kan du få et dokument som bekrefter statusen din som en stor familie. Dette kan gjøres gjennom sosialmyndigheter. Med denne artikkelen vil alle medlemmer av familien din kunne besøke praktisk talt alle statlige museer i landet gratis en gang i måneden. Men husk at det kan bli satt en spesiell dag for deg der du kan dra nytte av fordelen. Vanligvis faller det på en av søndagene i måneden og bestemmes enten av museet selv eller av administrasjonene i byen din.

Steg 2

Dra nytte av gratis inngang til museet hvis du er student på heltid. Mange museer, for eksempel Historisk museum i Moskva, gir deg muligheten til å se hovedutstillingen hver måned uten økonomiske kostnader fra din side.

Trinn 3

Sjekk når Museum Night blir arrangert i år. I motsetning til de fleste land i verden gir ikke denne museivirksomhetsfestivalen i Russland rett til automatisk å gå gratis inn i en kulturinstitusjon. Imidlertid tillater noen museer denne praksisen. Få dager før museumskvelden, ring til utstillingslokalet du er interessert i for å se om de slipper besøkende inn gratis.

Trinn 4

Sjekk de lokale museumsretningslinjene før du reiser utenlands. I Frankrike, for eksempel, en søndag i måneden, kan du gå inn på mange museer gratis, selv om du er utlending og ikke har rett til noen fordeler. Hvis du kommer til dette landet for å studere eller jobbe, og samtidig som du ennå ikke er 26 år gammel, kan du besøke Palace of Versailles, Musée d'Orsay og mange andre kulturinstitusjoner gratis hver dag gratis.

Anbefalt: