Våpen Fra Kontorrekvisita: Ideer Til 23. Februar

Innholdsfortegnelse:

Våpen Fra Kontorrekvisita: Ideer Til 23. Februar
Våpen Fra Kontorrekvisita: Ideer Til 23. Februar

Video: Våpen Fra Kontorrekvisita: Ideer Til 23. Februar

Video: Våpen Fra Kontorrekvisita: Ideer Til 23. Februar
Video: 4000 основных английских слов 2 2024, Kan
Anonim

En mann i sitt hjerte forblir alltid en liten gutt som sjelden gir opp fristelsen til å spille "krig" og skyte. De som må møtes 23. februar på kontoret, klarer å diversifisere de grå arbeidsdagene ved å samle ekte "skyttere" og "kuler" fra de enkleste kontorrekvisita. Et slikt kontor "våpen" er i stand til å bringe en mannlig høytidsstemning inn i livet til "hvite krager".

Våpen fra kontorrekvisita: ideer til 23. februar
Våpen fra kontorrekvisita: ideer til 23. februar

Idé nummer 1. Katapult

For å lage denne typen kontor "utstyr" trenger du: blyanter, en plastskje, gummistrikk, klesklyper og permer (slik kalles sorte eller fargede binders av metall). Koble de to klesnålene nederst og øverst med blyanter, og pakk dem med seddelgummibånd. Plasser denne rammen vertikalt. På bunnen av den resulterende strukturen, fest ytterligere to klesklyper og plasser dem vannrett - dette vil være basen til katapulten.

Fest et bindemiddel i midten av den nederste tverrstangen. Knyt en plastskje til den med et elastisk bånd. Den øvre delen av skjeen, der "prosjektilet" vil passe, tiltrekkes av den øvre tverrstangen med samme gummibånd. Katapulten er klar. Legg et tykt stykke papir i skjeens fordypning. Ta skjeen ned og tilbake, og slipp den brått. Prosjektilet vil plystre mot fiendens leir og feie bort alle hindringer i veien.

Idé nummer 2. Armbrøst

Forbered følgende papirvarer for dette håndverket: fire blyanter, teip, en fyllepenn og gummistrikk for sedler. Koble blyantene parvis ved å skru dem sammen med gummibånd. Juster de resulterende delene med bokstaven "T" ved hjelp av gummibånd. Tape et plastrør til den langsgående delen av strukturen - bunnen av fontenen er egnet for dette. Sett stangen fra håndtaket inne i røret, det blir et pilprosjektil. Det gjenstår å feste et elastisk bånd til endene av tverrstangen: det vil spille rollen som en buestreng. For å skyte, må du sette en pil inn i røret, hvile den bakre enden av dette prosjektilet mot gummibåndet, trekke den tilbake og slippe den skarpt. Stangen vil fly ut og sikte mot målet.

Idé nummer 3. Fargerike piler

Disse kastede våpnene kan være farlige og krever derfor forsiktig håndtering. Du trenger farget fjærpapir, tannpirkere av tre (vanlige fyrstikker vil også fungere) og knapper som holder arkene til tavlen og litt tape. Sett fire tannpirker sammen, og plasser dem side om side i par: du bør ha to trebiter på hver av de fire sidene. Pakk tape rundt denne sammensatte akselen. I den ene enden av en slik struktur, fest knappen for korkplaten med samme smale tape. Brett det firkantede notatpapiret for å danne et fjærdrakt med fire trekantede kronblad. Plasser fjærene mellom de fire justerte tannpirkerne på motsatt side av knappen. Resultatet er et tilbehør i form av en pil, et formidabelt våpen til et kontorviking. Den kan lanseres i et tavle, der kunngjøringer og notater er festet med knapper.

Idé nummer 4. Løk

Den enkleste hjemmelagde sløyfen kan lages med et par blyanter og et strikk til sedler. Fest et elastisk bånd til endene av bunnen av buen - dette vil være den første blyanten. Gjør den andre blyanten til en pil. For å gjøre dette trenger du ikke engang å skjerpe det: det vil være bedre hvis, i stedet for punktet, blir pilen rettet mot målet med et viskelær innebygd i blyanten. Sett pilen inn i strengen, trekk den og slipp den skarpt. Pilen vil fly i valgt retning.

Idé nummer 5. Gummiskytter

Bruk en vanlig fyllepenn eller blyant og en seddelgummi. Plasser gummibåndet på enden av blyanten, ta det i venstre hånd og pek det mot det levende målet. Med høyre hånd trekker du gummiringen mot deg og løsner. Gummibåndet vil hoppe av blyanten og fly fremover, og gir observatørene mye glede. Fordelen med et slikt våpen er at det med all lyst ikke vil være i stand til å påføre fiendens arbeidskraft alvorlig skade. Derfor kan en slik "kule" i sammenheng med feiringen av Fædrelandsdagens forsvarer godt brukes til å skyte på ledere i forskjellige rekker.

Idé nummer 6. Lineær snikskytterinstallasjon

Ta en stor brevpapirlinjal i venstre hånd (det er bedre å bruke et plastprodukt, selv om en linjal av tre også vil fungere). Hold linjalen i bunnenden og toppenden med et viskelær for å slette blyantmerker. Trekk toppen av linjalen med viskelæret mot deg og slipp det. Denne midlertidige katapulten er i stand til å sende et gummiprosjektil flere meter unna.

Anbefalt: