Hva Dyrekretsenes Tegn Kan Forvente Fra Bryllupshoroskopet

Hva Dyrekretsenes Tegn Kan Forvente Fra Bryllupshoroskopet
Hva Dyrekretsenes Tegn Kan Forvente Fra Bryllupshoroskopet

Video: Hva Dyrekretsenes Tegn Kan Forvente Fra Bryllupshoroskopet

Video: Hva Dyrekretsenes Tegn Kan Forvente Fra Bryllupshoroskopet
Video: Jobben min - barnehagelærer 2024, April
Anonim

Mange liker først å bli kjent med horoskopet sitt, og først da angi datoen for bryllupsfeiringen. Og ja - ifølge horoskopet er ikke alle datoer egnet for et slikt tilfelle. Etter å ha gjennomgått prognosen kan du arrangere en skikkelig ferie på en passende dag. For dette er det et bryllupshoroskop 2018.

Hvilke dyrekretsen kan forvente fra et bryllupshoroskop 2018
Hvilke dyrekretsen kan forvente fra et bryllupshoroskop 2018

Væren har det bedre å feire i august eller oktober 2018. Ekteskapet vil vare i mange tiår, det vil være lykkelig. Bare ikke gå ut av budsjettet - det er en risiko for å bli for løs. Men i mars, desember, januar bør ikke værer gifte seg - ekteskapet vil være ledsaget av mange krangel.

Bryllupshoroskopet er ikke gunstig for alle. For eksempel Tyren - de burde ikke forvente å ha et morsomt bryllup i 2018. 2018 er et vendepunkt for dem - enten vil forholdet ditt nå et nytt nivå, eller så vil du skilles. Astrologer anbefaler å unngå bryllup i september og juli. Men hvis Taurus fortsatt bestemte seg for å ta et slikt skritt, er det bedre å sette en dato for oktober eller august.

I 2018 kan Gemini-bryllupet plutselig mislykkes. Det er verdt å jobbe med å styrke forholdet. Om vinteren og våren vil Gemini ikke kunne fokusere på å forberede bryllupet, det er bedre å la dette være i november.

Den gule hunden favoriserer kreft i 2018. Familieforhold vil være veldig vellykkede, bygget i år! Bare handle sammen med din sjelefrende - ikke ta alt ansvaret på deg selv. Gunstig tid for et bryllup: september, juli.

Leoer bør bare planlegge et bryllup i 2018 hvis forholdet deres er veldig sterkt og du ikke er i tvil om din sjelefrende. Hvis forholdet ditt varer lenge, kan du legitimere det, og siden Leo er villmodig, må de fleste av dem slå seg ned først. Ekteskapet vil vare hvis du planlegger en feiring for august, november. Men februar med mai lover deg en tidlig kollaps.

Jomfruen skal skynde seg i 2018. Jomfruene i år vil være for travle, de har rett og slett ikke tid til et større foretak. Men likevel fant astrologer gode måneder for Jomfruer - slutten av året. Hele året vil det være mulig å løse deres karrieresaker, og til slutt vil det allerede være mulig å gå videre til å planlegge et bryllup.

Ves kan gifte seg med en sjelefrende hvis de har et sterkt forhold. Den gule hunden foretrekker stabilitet, den liker ikke ustabilitet. Det er ikke nødvendig å skynde seg hit - å forberede seg til bryllupet vil ta mye energi. Det kan hende du må flytte oppgavene før ferien til profesjonelle, ellers vil du ikke kunne nyte bryllupet fullt ut. Om sommeren er det bedre å ikke gifte seg - konflikter kan ikke unngås. Men september er en god tid.

Skorpioner er ganske lidenskapelige og blåser. Men 2018 er en tid for å slå seg til ro. En feiring i retrostil passer for Scorpios, men du må være tolerant - å organisere et bryllup vil føre til krangel mellom elskere. Våren vil være den beste tiden for et bryllup.

Et vellykket år for Skytten. Men la bryllupet være beskjedent, for Skytten har mange misunnelige mennesker. Velg november eller desember for bryllupet ditt.

Tvil kan overvinne Steinbukken, men det er bedre å kaste dem. Bryllupet skal være originalt og falle ut om høsten. Det er bedre å ikke spille bryllup om vinteren.

På Vodoleevzastaya på den personlige fronten. Ikke alle vil ønske å legalisere forholdet sitt i 2018. Men hvis du fortsatt skal til registret, bør feiringen være beskjeden. Men alt det samme forberedelsen krever mye innsats, så prøv å umiddelbart dra et sted på ferie.

Fiskene oppfordres til å ha et bryllup i år med et par de ikke kjenner godt. Spontane bryllup er dårlige, Fiskene planlegger bedre feiringen. La bryllupet være klassisk, sommerstid. Og et vinterbryllup kan bare gi skuffelse.

Som du kan se, er det nye 2018 gunstig for en så lys feiring av to forelskede hjerter. Men alle tegn på dyrekretsen må være tålmodig og tenke nøye på alt. Et ekteskap vil vare livet ut, hvis du ikke tviler på din sjelefrende, elsker henne og verdsetter henne! Godt nyttår og bryllup 2018!

Anbefalt: