Hvordan Finne Sykkeldeler

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Finne Sykkeldeler
Hvordan Finne Sykkeldeler

Video: Hvordan Finne Sykkeldeler

Video: Hvordan Finne Sykkeldeler
Video: Hvordan finne rett sittestilling på sykkelen? 2024, Kan
Anonim

Sykkelen din har et presserende behov for reparasjon, og du bestemte deg for å finne de nødvendige delene? Det er mange muligheter for å finne de riktige komponentene. Det viktigste er å vite nøyaktig hva du trenger i reparasjonsprosessen.

Hvordan finne sykkeldeler
Hvordan finne sykkeldeler

Bruksanvisning

Trinn 1

Les bruksanvisningen til sykkelen din. Finn ut hvilke deler du trenger, og om du kan reparere det selv, eller hvis du bør gå til et verksted.

Steg 2

Hvis du kjøpte en sykkel fra en av butikkene i ditt område, kan du ringe dem og se om delene du trenger er på lager. Hvis de ikke er i salg, kan du finne ut når leveranser forventes og om de i det hele tatt er planlagt. Kontakt andre butikker med en lignende forespørsel. Det er mulig at du i en av dem finner reservedeler til sykkelen din.

Trinn 3

Bestill nødvendige komponenter fra katalogene til sportskjeder som opererer i din region. Du kan finne ut adressene og telefonnumrene til butikkene ved å bruke telefonkatalogen. Lag en bestilling på forskuddsbetaling, kontant ved levering, eller hvis du bor i samme by, kom personlig og betal for kjøpet.

Trinn 4

Gå til et av bildelsmarkedene for motorsykler i byen eller området ditt. Der kan du ofte finne reservedeler til moderne sykkelmodeller og de som lenge har blitt utgått. Vær imidlertid forsiktig med forfalskninger og sjekk om delen er laget av samme materiale.

Trinn 5

Annonser i lokale aviser og nettsteder. Angi hva som interesserer deg, til hvilken pris. Legg igjen kontaktinformasjonen din (telefonnummer, e-postadresse). Før du kjøper håndholdte deler, må du sjekke om det virkelig passer til sykkelen din, eller om selgeren bare vil komme unna med unødvendige deler.

Trinn 6

Se katalogene over nettbutikker (https://www.velodrive.ru, https://velomirshop.ru og andre). Finn ut om det er en mulighet for levering til byen din. Finn delene du trenger, registrer deg på nettstedet og legg inn en bestilling.

Trinn 7

Hvis du har et Visa Classic- eller MasterCard-kredittkort, kan du bestille ved å kontakte utenlandske nettsteder: www.chainreactioncycles.com (det er en russisk versjon), www.speedgoat.com, www.jensonusa.com, www.aebike com Registrer deg med kortnummeret ditt. Velg produkt og leveringsmåte (via post eller kurertjenester DHL og FedEx). Hvis du ikke får tilsendt det du bestilte, ta umiddelbart et bilde av produktet og send en e-post til butikkens e-postadresse.

Anbefalt: