Hvordan Komme Seg Til Krim I Sommer

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Komme Seg Til Krim I Sommer
Hvordan Komme Seg Til Krim I Sommer

Video: Hvordan Komme Seg Til Krim I Sommer

Video: Hvordan Komme Seg Til Krim I Sommer
Video: Endelig en kardinal beskæring af Gyulos granatæble. Danner et granatæble til frugt. Minimum skud 2024, April
Anonim

Krim ble en del av Russland. På den ene siden har det blitt lettere: rubelen er den lokale valutaen, ingen visum eller frimerker er nødvendig. På den annen side er det vanskeligere. Hvordan komme for eksempel til Krim i sommer?

Hvordan komme seg til Krim i sommer
Hvordan komme seg til Krim i sommer

Bruksanvisning

Trinn 1

Den enkleste måten er med fly. Allerede i dag kan du kjøpe billetter til flyet Moskva-Simferopol og tilbake for mindre enn 10 tusen rubler per person. Dette beløpet er allerede sammenlignbart med rombilletter. Men det er ikke nødvendig å skynde seg: mange flyselskaper erklærer allerede en reduksjon i billettprisen. Det kan være klokere å kjøpe billetten litt senere. En måned eller to før forventet avreisedato.

Steg 2

Det ble vanskeligere å komme med tog. For å unngå risikoen forbundet med å reise gjennom Ukraina, kan du bruke tog til Anapa. Deretter overføres til buss- og fergelevering til Kerch. Denne måten kan være mer praktisk og billigere for de som planlegger å hvile seg i den nordlige delen av Krim. Regjeringen vurderer muligheten for å kjøpe en enkelt tog-buss-ferjebillett, men det er ingen informasjon om kostnadene ennå.

Trinn 3

Med bil er det egentlig en eneste vei gjennom den samme Anapa og deretter fergen. De lover å bygge broen bare i fremtiden.

Anbefalt: