Hvordan Tilbringe 1. April Med Familien

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Tilbringe 1. April Med Familien
Hvordan Tilbringe 1. April Med Familien

Video: Hvordan Tilbringe 1. April Med Familien

Video: Hvordan Tilbringe 1. April Med Familien
Video: ПРАНКИ НА 1 АПРЕЛЯ! КОТ И КРОЛИК БАФФИ РАЗЫГРАНЫ! НОВЫЕ ПРИКОЛЫ! 5 СМЕШНЫХ ПРАНКА НАД ДРУЗЬЯМИ 2024, Kan
Anonim

På tulledagen kan du gjøre narr av alle - forbipasserende, bekjente, venner, kolleger og selvfølgelig slektninger. Hvis du planlegger å tilbringe denne dagen med familien, kan du lage noen morsomme vitser som får familien til å le.

Hvordan tilbringe 1. april med familien
Hvordan tilbringe 1. april med familien

Det er nødvendig

  • - toalettpapir;
  • - konfetti;
  • - deig med mye gjær;
  • - morsomt fyll for paier;
  • - stor hund.

Bruksanvisning

Trinn 1

Stopp sokkene til slektningenes støvler, støvler og sko med mykt toalettpapir. Når en av dem skal ut, vil de bli overrasket over lenge hvordan størrelsen på føttene økte så mye over natten.

Steg 2

Kunngjør at du skal bake deilige paier i dag. Elt vanlig deig og legg den på et bortgjemt sted. I en annen bolle, lag en masse med en enorm mengde gjær og la den ligge på bordet dekket med oljeduk. Dekk til kasserollen som du pleier å gjøre. Du kan selv forlate rommet for nå og be noen fra husstanden om å overvåke testen.

Trinn 3

Om noen minutter vil du bli kalt av overraskede skrik om feil deig, som ikke vil slutte å falle ut av oppvasken. Selvfølgelig må du fjerne denne "overraskelsen", men latter og glede for hele familien er garantert. Ikke glem å fortelle familien at de ikke blir igjen uten paier, at du har god deig som ikke går noe sted.

Trinn 4

Men du kan ikke stoppe der og komme med flere alternativer for morsom fylling av bakevarer. Kok flere dumplings, skrell små løk, del hvitløken i nellik. Chips, syltetøy, marshmallows kan også komme godt med - alt som er velsmakende, men vanligvis ikke er fyll for paier! Tenk deg familiens overraskelse hver gang du biter på et annet overraskende kulinarisk produkt.

Trinn 5

For å oppmuntre familien din ytterligere, dryss konfetti i hettene på jakker og vindjakker. Det vil være glede for forbipasserende når en av dine slektninger legger dette klesplagget på hodet.

Trinn 6

Det er et veldig kult prank, men det er bare egnet for eiere av valper eller små hunder. Finn på forhånd en voksen, helst veldig stor, prøve av hunden av samme rase og kjønn som "ungen". Forhandle sakte med eieren, slik at du bytter kjæledyr en stund om morgenen 1. april.

Trinn 7

Selvfølgelig bør dette være en kjent person med sans for humor, og hunden hans skal være snill og tilstrekkelig. Mens slektninger ser sine siste drømmer, skaff deg en stor hund og ta din bort. Gå til sengs og late som om du sover fredelig. Snart vil du bli vekket av husets overraskede utrop om den mirakuløse transformasjonen.

Trinn 8

For mer effekt kan du mate valpen din med en krukke Rastishki kvelden før! Barn vil definitivt tro på den magiske kraften til denne ostemassen.

Anbefalt: