Hvordan Velge Julepynt

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Velge Julepynt
Hvordan Velge Julepynt

Video: Hvordan Velge Julepynt

Video: Hvordan Velge Julepynt
Video: Hvordan velge epilepsimedisiner? 2024, Kan
Anonim

Når nyttår nærmer seg, øker etterspørselen etter nyttårsutstyr. Dette betyr at risikoen for å kjøpe varer av utilstrekkelig kvalitet øker. Når du velger baller til juletre, kranser eller smekkere, må du være forsiktig så du ikke ødelegger en så fantastisk ferie for familien din.

Hvordan velge julepynt
Hvordan velge julepynt

Krans

De sterke lysene på nyttårsgirlandene vil glede deg på treet eller hjemme, men å kjøpe dem bør tas på alvor. I Russland er kranser obligatorisk sertifisert, så hvis du er i tvil, be om dokumenter for dem. De må også ha et sertifikat som beviser at kransene er brannsikre. Girlander importert fra andre land har kanskje ikke sertifikater. Men i dette tilfellet brukes de utendørs, som produsenten må advare om.

Kransboksen skal inneholde informasjon om produsenten, om produktet, bruksanvisningen og kraften til produktet. Instruksjonen inneholder vanligvis informasjon om hvor lysene brukes, om mulige funksjonsfeil og eliminering av dem.

Kraften til juletrelysene bør ikke være høyere enn 50 watt. Dette kan føre til at treet tar fyr. I økende grad er det LED-girlander på salg. De bruker mindre energi og er tryggere.

Når du kjøper, sjekk alle ledningene slik at det ikke er utsatte områder. Be om å slå på kransen, sjekk alle pærene.

Jule dekorasjoner

Juleleker er ikke underlagt obligatorisk kvalitetssertifisering. Men en produsent som bryr seg om produktene deres, kan tilby dem.

Uansett hvilket materiale du velger kulene fra, skal de ikke lukte. Luktende leker kan inneholde farlige stoffer. Du vil ikke starte det nye året med en sykehusseng og forgiftning? Les etiketten nøye, plastkulene skal ikke inneholde fenol eller formaldehyd, de har en skarp lukt.

Be selgeren om å åpne en boks med leker for deg, hold noen få stykker i hendene. Gni overflaten på ballen umerkelig - malingen skal ikke komme av den. Kulen skal være glatt, uten chips eller sprekker.

Pyroteknikk

Hva med nyttår uten fyrverkeri? Men ofte kjøper vi pyrotekniske produkter uten å tenke på at de kan være farlige. Bare kjøp kjeks fra spesialforretninger, ikke fra gateselgere. På din forespørsel må butikken levere både et sertifikat for samsvar med kravene i GOST for dem, og et sikkerhetssertifikat.

Pyroteknikk er delt inn i husholdning og spesiell for bruk. For å feire nyttår vil den første typen pyroteknikk passe deg, fordi den andre typen bare brukes av profesjonelle.

Når du kjøper fyrverkeri, sjekk utløpsdatoen. Det skal ikke bare være på emballasjen, men også på selve produktet.

Sørg for å sjekke om det er en instruksjon for bruk av denne pyroteknikken inne i esken. Den inneholder reglene for klargjøring og lansering av honnør, samt avhending etter bruk.

Anbefalt: