Hvordan Tilbringe Nyttår Med Foreldrene Dine

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Tilbringe Nyttår Med Foreldrene Dine
Hvordan Tilbringe Nyttår Med Foreldrene Dine

Video: Hvordan Tilbringe Nyttår Med Foreldrene Dine

Video: Hvordan Tilbringe Nyttår Med Foreldrene Dine
Video: Уберите это с кошелька, чтобы всегда водились деньги 2024, Kan
Anonim

Husker du hvilken lykkelig høytid foreldrene dine ga deg?! Nå er du en voksen uavhengig person og vil i sin tur organisere et minneverdig nyttår for din elskede mor og far. Gjør alt for at de skal få mest mulig hvile uten matlaging og rengjøring.

Hvordan tilbringe nyttår med foreldrene dine
Hvordan tilbringe nyttår med foreldrene dine

Det er nødvendig

  • - festlige retter;
  • - innredning til nyttår;
  • - førstehjelpsskrin;
  • - gaver;
  • - tre.

Bruksanvisning

Trinn 1

Ta absolutt alle forberedelsene til nyttår på deg selv. Advarsel foreldrene dine om å ikke bry seg med unødvendige bekymringer. Selvfølgelig kan du ikke organisere en fest i leiligheten eller huset deres, for mor vil ikke akseptere rollen som en ekstra og skynde seg å rydde opp og lage mat. Tenk på å velge et sted for feiringen på forhånd. Finn noe søtt lite hus - det kan selvfølgelig være noen sommerhus, oppvarmet på en eller annen måte, eller en camping utenfor byen. Ryd opp denne boligen slik at det ikke tar mye tid på nyttårsaften.

Steg 2

Slik at mamma ikke blir sliten og kan møte det nye året uthvilt og vakkert, ta vare på festbordet selv. Hvis du ikke vet hvordan du skal lage mat eller hvis arbeidsplanen din ikke tillater det, kan du bestille måltidene i en spisestue, kafé eller restaurant. Studer menyene og prisene på disse etablissementene på forhånd, velg alternativet som passer deg og bestill. Glede dine kjære med deres favoritt delikatesser, søtsaker, bakverk og frukt.

Trinn 3

Ikke bare rengjør huset, gjør det fantastisk! Dekorer rommene med glitrende kranser og glitter, utenfor, heng et blinkende og glitrende elektrisk leketøy som skildrer symbolet for det kommende året. Kjøp og ta med et luftig tre til stedet, legg det i rommet der festen skal finne sted. Ikke rush for å dekorere det grønne miraklet - den festlige oppstyret rundt dekorasjonen til juletreet vil være hyggelig for foreldrene dine.

Trinn 4

Hvis hjemmet varmes opp av en komfyr eller peis, må du tenne bål på forhånd og varme opp huset grundig, og følg alle brannsikkerhetsregler. En peis på nyttårsaften vil ikke bare varme kroppene dine, men også sjelene dine, skape en innbydende atmosfære for en varm samtale med foreldrene dine. Sett de ferdiglagde og pakkede gavene på et bortgjemt sted for å gi dem til mamma og pappa kl. det høytideligste øyeblikket. Pass på å fylle førstehjelpsutstyret med alle nødvendige medisiner og førstehjelpsforsyninger. Forbered soveplasser og kroker for en rolig hvile, tenk på TV eller radiosending - gi alle de små tingene slik at foreldrene beundrer dine organisasjonsevner.

Trinn 5

Ta dine kjære med til det fantastiske eventyret du har arrangert for dem. Til sammen kler du på et vakkert juletre mens det er tid, vandrer rundt i det snødekte området og spiller snøballer. Fortell foreldrene dine om hvordan du bor, og spør dem om hvilke bekymringer og bekymringer dem - la alle problemene i det utgående året være for å møte den nye bare med en presentasjon av endringer til det bedre og i godt humør. Presentere alle forberedt gaver og tilbringe det gamle året. Å møte det nye året med foreldrene dine er en snill og flott ferie arrangert av deg, som du alle vil huske lenge.

Anbefalt: