Hvordan Kutte Et Voluminøst Snøfnugg

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Kutte Et Voluminøst Snøfnugg
Hvordan Kutte Et Voluminøst Snøfnugg

Video: Hvordan Kutte Et Voluminøst Snøfnugg

Video: Hvordan Kutte Et Voluminøst Snøfnugg
Video: Hvordan lage et snøfnugg ut av papir 2024, April
Anonim

Vel, for et nyttår uten snøfnugg, kranser og baller. Og hvor flott hvis du på ferie før høytiden lager disse nyttårsdekorasjonene selv! Vi har kunnet kutte vanlige snøfnugg siden barndommen, men hvordan lager vi et snøfnugg ikke flatt, men tredimensjonalt? La oss fortelle deg nå!

snøfnugg
snøfnugg

Det er nødvendig

  • Papir, av hvilken som helst farge, helst ikke helt tynt, men ikke tykt heller, slik at det er lett å kutte ut, og snøfnuggets form bevares lenger (tykt papir kan brukes hvis snøfnaken er veldig stor)
  • Hersker;
  • enkel blyant;
  • saks;
  • stiftemaskin.

Bruksanvisning

Trinn 1

Klipp seks papirruter.

Bøy hver av de seks rutene diagonalt i to. Vi får trekanter. På hver av trekantene tegner vi kuttelinjer. Det burde være tre av dem på to likestilte sider.

Deretter kutter vi de markerte linjene med saks, starter fra kanten og når ikke litt (etterlater et par millimeter) til midten. Utvid trekantene og legg dem med forsiden opp foran oss.

Steg 2

Vi ruller opp den første indre raden av strimler med et rør og fester den med en stiftemaskin. Utvid snøfnaken til den andre siden og gjør det samme med den andre striperaden. Vi kobler dem sammen og fester dem med en stiftemaskin.

Vi får fra en firkant en figur med fire sammenhengende striper

Trinn 3

Vi gjør det samme med fem firkanter som med det første. Deretter kobler vi de tre delene av snøfnugg med en stiftemaskin sammen i midten. Så fester vi de tre andre delene.

Vi kobler de to delene sammen med en stiftemaskin.

Vi fester kontaktstedene til hver enkelt del av snøfnaken, slik at snøfnaken blir hel.

Anbefalt: