Hvordan Ordne Ferie For En Venn

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Ordne Ferie For En Venn
Hvordan Ordne Ferie For En Venn

Video: Hvordan Ordne Ferie For En Venn

Video: Hvordan Ordne Ferie For En Venn
Video: Video 182 Norskprøven A2-B1: Brev til en venn 2024, April
Anonim

Hvis din elskede venn har en spesiell begivenhet (bursdag, fødsel av et barn, forfremmelse, eksamen osv.), Vil du sannsynligvis gratulere henne. Prøv å organisere en feiring og ordne en ekte ferie for din kjære.

Hvordan ordne ferie for en venn
Hvordan ordne ferie for en venn

Bruksanvisning

Trinn 1

Blås opp mange ballonger. Det burde være mange av dem, og ikke etter antall levde år (hvis du organiserer en bursdagsfest). Du kan fylle dem med helium og løpe foran vennens vindu. Hvis en venn samler gjester, så tildel en eller flere ballonger til hver av dem - det ser veldig morsomt og interessant ut når flere personer med fargerike ballonger kommer inn på en kafé eller hjemme.

Steg 2

Ta deg bryet med å organisere ferien på deg selv. Samle en initiativgruppe (fordi det er ganske vanskelig å organisere alt godt alene), tilordne ansvar og gjør deg klar - vennen din vil gjerne glede seg over sin egen ferie, og ikke bekymre deg for organisasjonen.

Trinn 3

Gjør kjæresten din drøm. Å komme til showet til et kjent band eller en utøver med en fan av vennen din, er en flott gave og virkelig en høytid. Spill rollen som en veiviser og få vennens lille drøm til virkelighet - glede er i hennes øyne, mange følelser og takknemlighet vil være hyggelig for deg. I stedet for en konsert kan du kjøpe en turistbillett til drømmebyen, organisere et fallskjermhopp, tilbringe en dag i en skjønnhetssalong - det viktigste er å delta i arrangementet med en venn, slik at du kan dele inntrykkene dine.

Trinn 4

Overraskelse. Vanligvis holdes alle høytider i henhold til standardscenariet - om dagen er en person på jobb, og om kvelden samler han gjester. Gi vennen din muligheten til å føle ferien om morgenen - bestill blomsterlevering og en bursdagskake direkte til kontoret (du vet tross alt hennes preferanser best), inviter til middag og bli enig med servitøren om en liten kake med ett lys, klargjøre en gave og presentere den om morgenen ved hjelp av tjenestene til et leveringsbyrå.

Trinn 5

Organiser en fotosession. Hvis du inviterer en profesjonell fotograf, vil minnet om hendelsen forbli for alltid. Advarsel vennene dine og begivenhetens helt på forhånd, som sannsynligvis vil ønske å delta i arrangementet, hvis festfesten er fancy-dress - det vil være spesielt viktig å fange en slik hendelse. Alle jenter elsker å bli fotografert, og muligheten til å skaffe seg flere profesjonelle bilder, og til og med i uvanlige bilder, vil glede noen.

Anbefalt: