Hvordan Dekorere En Bryllupsbil

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Dekorere En Bryllupsbil
Hvordan Dekorere En Bryllupsbil

Video: Hvordan Dekorere En Bryllupsbil

Video: Hvordan Dekorere En Bryllupsbil
Video: Borddekorationer med blomster til bryllup 2024, April
Anonim

Profesjonell dekorasjon av et bryllupskortasje er ikke en billig nytelse. Imidlertid er det fullt mulig å redusere denne utgiftsposten før feiringen, det er nok å lage dekorasjoner til en bil med egne hender.

Hvordan dekorere en bryllupsbil
Hvordan dekorere en bryllupsbil

Det er nødvendig

  • - tyll - 2m;
  • - kunstige blomster;
  • - pakkingstape i grønn og gullfarge;
  • - saks;
  • - limpistol;
  • - et elastisk bånd av lin.

Bruksanvisning

Trinn 1

Skjær et bånd fra et stykke tyll, hvis bredde skal være ca 30-40 cm, og lengden - 2m. Skjær tre bånd av en tyggegummi, ca 30 cm lang. Brett den kuttede tyllen i to og bind den med et elastisk lin i midten. Fest også en strikk rundt kantene på tyllbåndet. Dette er nødvendig slik at du kan feste smykkene til bilen.

Steg 2

Klipp 8 strimler på 50 cm fra det grønne emballasjebåndet. Fest dem på tyll og prøv å gjøre det i like lange lengder. Klipp de samme stripene fra gullbåndet og bind dem over de grønne. Vri endene på de båndene med saks.

Trinn 3

På stedene der båndene er bundet, lim kunstige blomster med en spesiell pistol. Hvis du ikke har limpistol, kan du bare sy blomstene på tyllen. Dekorasjonen på bilens hette er klar.

Trinn 4

Nå må du lage buer for å dekorere bildørene. For å gjøre dette, klipp av tyll to bånd som er 50 cm brede og 50 cm lange. Samle tyllen med et "trekkspill" og fest i midten med et elastisk bånd, og bind den til en knute. Koble kantene på båndet sammen slik at du får en pen tyll rosett. Du kan feste kantene med en vanlig stiftemaskin, eller sy med en tråd.

Buer for å dekorere bildører
Buer for å dekorere bildører

Trinn 5

Fest pakkestroppene til strikken og vri endene. Fest en kunstig blomst på rosen. Buen for bildekorasjon er klar. Lag den andre buen på samme måte. Nå kan du begynne å dekorere bilen din.

Trinn 6

Fest elastikken midt i dekorasjonen på tyllhetten på kjølergrillen. Fest endene til panseret. Spre ut båndet.

Trinn 7

For å feste tyllrosettene på bilens håndtak, trer du bare strikken gjennom hullene og binder godt. Bilen er klar til å kjøre.

Anbefalt: