Bryllup: Hvordan Alt Skal Være

Innholdsfortegnelse:

Bryllup: Hvordan Alt Skal Være
Bryllup: Hvordan Alt Skal Være

Video: Bryllup: Hvordan Alt Skal Være

Video: Bryllup: Hvordan Alt Skal Være
Video: Ladybug vs Scary Teacher 3D! Chloe og Adrian har en date ?! 2024, Mars
Anonim

Et bryllup er en av de mest fantastiske høytidene. Elskere blir mann og kone, avlegger ed for å være sammen, respektere og beskytte hverandre. Det er klart at både de og deres slektninger og venner virkelig ønsker at ferien skal lykkes. Men noen ganger fører ønsket om å holde et så fargerikt og storslått bryllup som mulig, for å observere tradisjoner, til at feiringen viser seg å være for støyende og kjedelig, og det er ingen ekte festlig atmosfære. Hva er den beste måten å holde bryllup på?

Bryllup: hvordan alt skal være
Bryllup: hvordan alt skal være

Ned med stereotyper

Ikke vær redd for å gå ut av stereotyper når du planlegger bryllupet ditt. Mange bryllupsseremonier har nå blitt anakronistiske. For eksempel ser løsepenger til bruden bare latterlig ut, spesielt når du tenker på at mange moderne jenter før ekteskapet lever med fremtidige ektemenn i et sivilt ekteskap. I tillegg endres brudepiker og slektninger til bruden ofte av følelsen av proporsjon og smak, og de gjør løsepenger til en ekte hån mot brudgommen.

En overdådig bankett med dyr mat, et hav av alkohol og mange gjester, hvorav de fleste er nye for hverandre, er heller ikke det beste alternativet. Og det handler ikke engang om det store beløpet som må betales. Hallen vil være veldig støyende, og dette vil neppe være til fordel for feiringen.

Det samme gjelder bryllupskavalkaden til luksuriøse limousiner. Ingenting ille vil skje hvis nygifte, vitner og gjester kjører i mer beskjedne biler. Ja, og en luftig kjole med crinoline, selv om den er veldig vakker, gir den nygifte mye ulempe.

Og det er fullt mulig å gjøre uten å stjele brudens sko (for ikke å snakke om bruden selv). Med et ord, når du tenker på et bryllupsprogram, ikke vær redd for å gi opp alt du ikke liker, tviler. Kjør bort latterlig frykt: "Folk vil ikke forstå, de vil tro at vi ikke respekterer tradisjoner, at de synes synd på penger …" Til slutt blir bryllupet holdt for brudeparet, og ikke for abstrakt " mennesker."

Hvordan organisere et bryllup

Organiser bryllupet slik brudeparet ønsker. På bryllupsdagen er all oppmerksomhet rettet mot de nygifte, de er begivenhetens helter. Derfor er det opp til dem å bestemme hvordan de best skal gjennomføre denne seremonien. Foreldre, andre slektninger og venner kan uttrykke sin mening, gi lys, men du bør ikke insistere på din egen.

Hvis bruden vil klare seg uten en luftig kjole med crinoline, er det ingenting å bekymre seg for. Det viktigste er at hun liker antrekket sitt og er komfortabel. Det er ikke engang nødvendig at kjolen er hvit; en annen farge vil gjøre for eksempel beige, lysrosa.

I stedet for mange dusinvis av gjester er det fullt mulig å klare seg med en nærmere krets, og bare invitere nære slektninger og venner til bryllupet. Til slutt er det ikke nødvendig å leie en hall i en restaurant eller kafé; det er fullt mulig å arrangere en feiring i naturens favn: i herregården eller i en hytte på landet.

Det viktigste er å skape en varm, velvillig atmosfære slik at denne lyse ferien for alltid vil bli husket av alle deltakerne.

Anbefalt: