Hvordan Signere Bryllupsinvitasjoner

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Signere Bryllupsinvitasjoner
Hvordan Signere Bryllupsinvitasjoner

Video: Hvordan Signere Bryllupsinvitasjoner

Video: Hvordan Signere Bryllupsinvitasjoner
Video: Hvordan signere dokumenter | Visma Sign 2024, April
Anonim

Invitasjonskort sendes til alle bryllupsgjestene, og måten de er dekorert og signert på, avhenger av inntrykket folk vil ha om denne høytiden selv før den skjer. Vanligvis brukes et postkort som en invitasjon, på forsiden av noe som er avbildet på et bryllupstema, informasjon om den kommende feiringen er skrevet inne.

Hvordan signere bryllupsinvitasjoner
Hvordan signere bryllupsinvitasjoner

Bruksanvisning

Trinn 1

Velg invitasjonskort. Disse kan enten være ferdige kort kjøpt i en butikk, eller invitasjoner, designet i henhold til skissene dine og spesialtrykt i et trykkeri for å bestille.

Steg 2

Hvis kortet ble designet for bryllupet ditt av en designer, ga han sannsynligvis en skrift som skulle brukes til signaturen. Hvis det ikke er noen skrift, må du velge den slik at den samsvarer med den generelle stilen på selve invitasjonen, så vel som hele bryllupet. Vanligvis er alt relatert til informasjon om det kommende bryllupet skrevet i ren tekst, og navnene på gjestene er i kursiv, i noen tilfeller blir de skrevet ut for hånd. Hvis du eller en av dine slektninger har vakker kalligrafisk håndskrift, kan du signere alle invitasjonene med hånden din - dette vil vise gjestene at de blir behandlet med oppmerksomhet.

Trinn 3

Først skrives en oppfordring til potensielle gjester i invitasjonen. Som regel brukes navnet og patronymic, men hvis dette er dine nære venner eller slektninger, bestemmer du selv hvordan du skal kontakte gjesten.

Trinn 4

Dette følges av en informasjonsblokk, som sier når og hvor bryllupet skal finne sted. Sørg for å skrive tidspunktet for seremonien, samt dato og måned. Her angir du også adressen til registret, bankettsalen eller andre steder hvor du inviterer gjester. Hvis du inviterer til bryllup, skriv til hvilken adresse kirken ligger og når klokkeslettet gjestene skal ankomme. Vanligvis blir de nærmeste vennene og slektningene kalt til registret eller kirken, og alle gjestene blir invitert til banketten.

Trinn 5

Hvis bryllupet skal bruke kleskode, må du indikere dette. Du må også legge generelle anbefalinger om det. Skriv for eksempel "dresser og kveldskjoler", eller hvis bryllupet er stilisert, angi temaet.

Trinn 6

På slutten av invitasjonen forlater paret sin signatur. Til tross for at invitasjoner ofte sendes og signeres av fremtidige nygifte, kan foreldre også gjøre dette på egne vegne hvis bryllupet feires hjemme hos dem.

Trinn 7

For å forberede invitasjoner, må du først opprette en gjesteliste. Forene de som kommer med familier. Ifølge etikette må de som kommer sammen motta en invitasjon. Individuelle invitasjoner sendes bare til de som kommer alene. Hvis du inviterer et par til et bryllup som ikke er gift, men bor sammen, har de også krav på en generell invitasjon.

Anbefalt: