Hvordan Dekorere Inngangen Til Bryllupet

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Dekorere Inngangen Til Bryllupet
Hvordan Dekorere Inngangen Til Bryllupet

Video: Hvordan Dekorere Inngangen Til Bryllupet

Video: Hvordan Dekorere Inngangen Til Bryllupet
Video: Reidun u0026 Christians bryllup - En LITT uvanlig innmarsj 2024, April
Anonim

Ikke glem å dekorere inngangen til huset der bruden bor, når du forbereder deg på bryllupet. Dessverre overlater utseendet til noen innganger mye å være ønsket, men du vil virkelig at bryllupsvideoen skal være vakker og romantisk, uten loslitt vegger og hardtslående påskrifter.

Hvordan dekorere inngangen til bryllupet
Hvordan dekorere inngangen til bryllupet

Det er nødvendig

Plakater, ballonger, bånd, buer, klistremerker, blomster, lett gjennomsiktig stoff

Bruksanvisning

Trinn 1

Pynt inngangen utenfra med ballonger i form av en vakker bue. Ballonger fylt med helium kan plasseres under taket på trappen der brudens leilighet ligger.

Steg 2

Vask gulvene i trapperommet og dryss dem på rosenblader og konfetti før brudgommen kommer.

Trinn 3

Dekorer trappene og rekkverkene med et lett gjennomsiktig stoff som vil skjule åpenbare mangler. Fest kranser med blomster, buer eller bånd på stoffet, og legg små blomsteroppsatser på trappene ved å feste dem til dobbeltsidig tape.

Trinn 4

Heng plakater på veggene med morsomme meldinger og dikt om bryllupstema. Du kan lage en spesiell plakat med bilder av brudeparet selv. Dermed vil du ikke bare dekorere veggene, men også skjule deres feil.

Trinn 5

Kjøp klistremerker i form av hjerter, duer eller amor. Fest dem på veggene og inngangsdøren.

Trinn 6

På en datamaskin bruker Photoshop-programmet spesielle skilt for inngangsdørene. Ved inngangen til leiligheten der den unge kvinnen bor, heng skiltet "Brides Castle", og på døren til rommet hennes "Princess Apartment". For å forvirre brudgommen litt under løsepenger, lage flere lignende tegn og heng dem på to eller tre dører.

Trinn 7

På døren til brudens leilighet, fest en liten krans av tyll, bånd, perler og blomster, som ser litt ut som en jul, bare laget i bryllupsstil. Over døren kan du henge flagg med ordene "Love Lives Here!" og med fotografier av de unge.

Anbefalt: