Hva Du Skal Gi Til Et Bryllup

Innholdsfortegnelse:

Hva Du Skal Gi Til Et Bryllup
Hva Du Skal Gi Til Et Bryllup

Video: Hva Du Skal Gi Til Et Bryllup

Video: Hva Du Skal Gi Til Et Bryllup
Video: Как подобрать свадебную прическу 2024, April
Anonim

Har du blitt invitert til bryllup, men du kan ikke bestemme deg for en gave til de nygifte? Hvis du ikke vil gi middagsservering, men penger i en konvolutt virker for kjedelig for deg, fortvil ikke. Det er mange andre, mer originale overraskelser for en ung familie.

Hva du skal gi til et bryllup
Hva du skal gi til et bryllup

Det er nødvendig

  • - penger;
  • - teip;
  • - gavekort;
  • - bilde av de nygifte;
  • - fotoalbum.

Bruksanvisning

Trinn 1

Faktisk vil du neppe overraske noen med penger i en konvolutt. Men sedler er en av de mest optimale gavene til brudeparet, fordi de kan kjøpe det de virkelig trenger med dem. Og du vil unngå den vanskelige situasjonen når den tredje støvsugeren eller den tiende blanderen presenteres. Hvis du ikke vil investere i en konvolutt, kan du bruke et mer originalt designalternativ for din økonomiske overraskelse.

Steg 2

Lag et teppe med penger. Bytt dem mot små sedler og fest sammen med tape eller små nåler slik at du får et lite teppe. Du kan overlevere det med ordene: "Jeg ønsker deg at hele livsstien din var dekket av lignende tepper." Et annet alternativ, hvordan du kan presentere en slik gave på en original måte, er å legge regninger i et stort familiefotoalbum i stedet for bilder. Fotoalbumet i seg selv vil være et flott tillegg, fordi de nygifte vil kunne sette inn sine beste bilder i det som en suvenir.

Trinn 3

Finn et alternativ hvis du absolutt ikke vil gi penger. Kjøp for eksempel et gavekort fra en butikk. For eksempel i den der det selges husholdningsapparater og forskjellige husholdningsvarer. Dermed vil brudeparet kunne selvstendig velge hva de trenger.

Trinn 4

Bli kreativ. En uvanlig gave til nygifte vil være portrettet deres malt i olje. For å implementere denne ideen, må du kontakte et kunstverksted og ta et bilde av vennene dine. Et slikt bilde vil være stolt av huset til en nyopprettet familie.

Trinn 5

Ta vare på nåtiden på forhånd. Hvis du vet godt hvilke filmer brudeparet liker, kan du kjøpe lisensierte plater med favorittfilmene. En slik samling vil være en hyggelig overraskelse for begivenhetens helter. Et pikniksett, frokostbord på sengen eller andre lignende ting vil også være nyttig. Som du kan se, er det ikke så vanskelig å velge hva du skal gi til et bryllup hvis det er et oppriktig ønske om å behage de unge.

Anbefalt: