Hvordan Dekorere Bryllupsflasker

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Dekorere Bryllupsflasker
Hvordan Dekorere Bryllupsflasker

Video: Hvordan Dekorere Bryllupsflasker

Video: Hvordan Dekorere Bryllupsflasker
Video: Как сшить Сказочную Юбку “Хризантему “для детей и взрослых 2024, April
Anonim

Under bryllupsfesten plasseres to flasker champagne foran de nygifte. De står hele kvelden på bordet, og de nygifte tar dem med seg. Den første flasken champagne åpnes på bryllupsdagen, og den andre på bursdagen til det første barnet. Det er vanlig å dekorere disse flaskene, men hvis du ikke vil bruke tjenestene til spesialiserte salonger, kan du dekorere flaskene selv.

Hvordan dekorere bryllupsflasker
Hvordan dekorere bryllupsflasker

Bruksanvisning

Trinn 1

En måte å dekorere flasker på er å sy en petite brudekjole og en brudgomsdrakt og legge dem på flaskene. Disse antrekkene tar tid å lage. Hvis det er en kvinne blant brudepikene, kan du be henne ta kostymene. Det er bra om kjolen på flasken vil bli kombinert med kjolen til bruden. Ikke glem brudgommens slips eller slips. Disse flaskene ser morsomme ut.

Steg 2

Flaskene kan dekoreres med maleri. For å gjøre dette, tegne en ramme av bildet på glasset med en spesiell disposisjon (gull, sølv eller bronse), vent til konturen tørker og mal forsiktig bildet. Bruk spesielle akrylmaling, ikke tynne dem med vann, fordi de mister holdbarheten. Prøv å ikke male over konturlinjen - dette vil gi tegningen en farget glasseffekt. Mal begge flaskene i samme stil, men ikke nødvendigvis den samme.

Trinn 3

Siden champagneflasker vanligvis er laget av mørkt glass, vil de se fordelaktig ut med lyse dekorelementer. For å dekorere, ta en lang, lys rund ledning i tverrsnitt, fest den med lim i bunnen av flasken. Pakk flasken i en spiral, et sted legg ledningen ringen tett til ringen, et sted med et innrykk fra forrige rad med 0,5-1 cm. Fest halsen med lim slik at den ikke forstyrrer å åpne flasker. Sy gullperler og roser fra bånd på ledningen - du kan i hvilken som helst rekkefølge, eller du kan i hauger.

Trinn 4

Hvis du vet hvordan du hekler, strikk en flaskehylse av hvit tråd. Du bør ikke strikke den med en tett strikk, det er bedre at dekselet er gjennombrett og som sagt besto av blonder. Pynt det ferdige dekselet med perler, bånd, båndblomster og glitter. Prøv å velge blomster som ikke er veldig store - de vil se tungvint ut.

Trinn 5

Flasker malt i kontrasterende farger ser spektakulære ut. Farge den ene flasken svart og den andre hvit. På den svarte flasken nærmere basen, lim en bred stripe med hvit blonder, og på den hvite flasken - den samme blonderen, bare svart. Du trenger ikke legge til noe annet, denne dekorasjonen ser lakonisk ut og litt gotisk.

Anbefalt: