Noen Tips For Et Vinterbryllup

Noen Tips For Et Vinterbryllup
Noen Tips For Et Vinterbryllup

Video: Noen Tips For Et Vinterbryllup

Video: Noen Tips For Et Vinterbryllup
Video: Tips til ditt bryllup eller fest 2024, Kan
Anonim

Et bryllup er en av de viktigste begivenhetene i livet, som vil bli husket for livet. Hver jente drømmer om den perfekte bryllupsdagen. Mange prøver å velge en dag med utmerket solskinnsvær, mens de stoler på den varme årstiden. Men hva med de som har valgt bryllupsdag om vinteren? De vil også ha en perfekt og lykkelig bryllupsdag.

Noen tips for et vinterbryllup
Noen tips for et vinterbryllup

Selvfølgelig, om sommeren er det mye lettere å organisere denne ferien, det er mange utendørs seremonier, fotosessioner mange steder i naturen. Vinteren har også sine fordeler - det er et vintereventyr som nygifte kommer inn på på sin lykkeligste dag. Mens de fleste feirer denne datoen om sommeren, er vinterfeiringer sjeldne, og viktigst av alt, uvanlige, ikke som alle andre. Og dette er veldig viktig for bruden, for alle vil at bryllupsdagen skal være unik, original og uvanlig, forskjellig fra resten. Og dette er et naturlig ønske!

For vinterbryllup kan du bruke temapynt:

- sleder, forskjellige sleder å velge mellom (hester, hjort, hunder), - skøyter, - ski eller snowboard, - autentisk vinterfiske.

Hvert par ønsker å fange denne dagen, deres følelser, uttrykk, opplevelser og, selvfølgelig, akkurat den kjærligheten og ømheten som oppleves på denne dagen. I frostvær, i naturen, vil du få færre bilder enn i varmt vær, men dette er ikke en grunn til å bli opprørt. Det er fotografiske studioer som er spesielt innredet for nygifte, forskjellige etablissementer, temaslott, restauranter, hoteller, hytter som kan leies en stund for fotografering. I dag er det også vinter utendørs seremonier, for eksempel i en snødekt skog, i pelskapper eller i tepper, med gløgg eller kanel te, med pepperkakekaker eller fjellaske syltetøy. Du kan også skape en koselig varm atmosfære i et landsted med peis. Det er mange ideer, det viktigste er å velge det du liker.

Det er også en spesiell holdning til vinterbryllupsbuketten. Hvis blomstene beholder formen hele dagen i den varme årstiden, kan de om vinteren, når det er frost ute, fortne, fryse og miste sitt festlige utseende. Derfor er det verdt å velge blomster som er mer motstandsdyktige mot kaldt vær, for eksempel som hortensiaer eller sukkulenter - dette er en veldig populær trend i utformingen av bryllupsbuketter og boutonnier i kaldt frostvær.

Anbefalt: