Hvordan Lage Julenissen

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lage Julenissen
Hvordan Lage Julenissen

Video: Hvordan Lage Julenissen

Video: Hvordan Lage Julenissen
Video: Hvordan lage julenissen av papp - Øisteins Pappeske 2024, Kan
Anonim

Nyttårsferie er rett rundt hjørnet, noe som betyr at det er på tide å tenke på interiør. Hovedsymbolet for det nye året i Russland er julenissen, så han bør være til stede i hvert hjem, selv i form av et leketøy. For å gjøre det er det ikke behov for dyre og utilgjengelige materialer. Skumpapir kan enkelt byttes ut med filt eller stoff, en limpistol med titan eller tykt PVA-lim og skumkuler med hjemmelagde eller plastiske julekuler.

Hvordan lage julenissen
Hvordan lage julenissen

Det er nødvendig

  • - filt og / eller foamiran (fom);
  • - limpistol;
  • - 2 skumkuler;
  • - 3 trepinner;
  • - svart markør;
  • - rødme eller pastellfargestifter.

Bruksanvisning

Trinn 1

For å gjøre det lettere å jobbe med ballen, plasser den på glasset. Skjær den ene ballen i to - 1 halvdel blir torsoen, den andre halvdelen blir stativet.

Bilde
Bilde

Steg 2

Lim et stykke foamiran eller kjøttfarget filt på omtrent en tredjedel av ballen - dette vil være den synlige delen av julenissens ansikt. Dette er gjort for å spare materiale av denne skyggen, fordi de som lager dukker, går fort ut av det.

Bilde
Bilde

Trinn 3

Lim de resterende to tredjedeler i en hvilken som helst annen farge. Hvis du jobber med foamiran, må du varme det opp med et strykejern og trekke det straks over ballen. Hvis du ikke har foamiran, kutt filten i sektorer (som en appelsinskall eller et verdenskart på en klode langs meridianene). Så vil han ligge på ballen uten rynker.

Bilde
Bilde

Trinn 4

For å lage skjegg, bart og hår, klipp hvit skumiran eller filt i strimler og skjær hver på tvers. Du bør få en "kam". Varm fomen på strykesålen for å krølle håret.

Bilde
Bilde

Trinn 5

Lim inn håret på den øvre kanten av ansiktet, skjegg og bart på bunnen.

Bilde
Bilde

Trinn 6

Lag en lue med rødt materiale

Bilde
Bilde

Trinn 7

Lim halsen under en skjegg - en skumsylinder limt over med et kjøttfarget materiale. I stedet kan du ta lokket fra en liten flaske eller krukke.

Bilde
Bilde

Trinn 8

Lim nakken til toppen av en av halvkulene.

Bilde
Bilde

Trinn 9

Lag bena ved å lime dem over med rødt materiale. Lim til stå og torso.

Bilde
Bilde

Trinn 10

Julenissens pelsfrakk har kommet. Også her kan du bare gjøre med en limpistol, eller du kan sy en pels. I det første tilfellet er ermene med votter limt til underlaget, i det andre tilfellet kan du umiddelbart sy med ermene.

Bilde
Bilde

Trinn 11

Tegn julenissens ansikt med en markør eller eyeliner. Farge nese og kinn med rødme.

Bilde
Bilde

Trinn 12

Det gjenstår å gi leketøyet en stab laget av den tredje pinnen og en pose med gaver. Og også dekorere stativet og dekorere kostymet og hatten til denne helten. Alt er klart. Nå vet du hvordan du lager julenissen med egne hender.

Anbefalt: